فرمانده انتظامی اندیمشک خبر داد:
باند هفت نفره سارقان خودرو در اندیمشک به دام افتاد
فرمانده انتظامی اندیمشک از دستگیری اعضای یک باند سارق جاده ای در این شهرستان خبر داد و گفت: اعضای این باند در جاده های خوزستان و لرستان با کمین از خودروها سرقت می کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب،فرمانده انتظامی اندیمشک از دستگیری اعضای یک باند سارق جاده ای در این شهرستان خبر داد و گفت: اعضای این باند در جاده های خوزستان و لرستان با کمین از خودروها سرقت می کردند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, رهیاب,
سرهنگ ‘ اکبر کروندی ‘ افزود:سارقان با کمین در جاده اندیمشک ، لرستان تردد کامیون ها را زیر نظر گرفته و در فرصت مناسب اقدام به سرقت از بار خودروهای عبوری می کردند.
وی افزود:هفت نفر اعضای اصلی این باند دستگیر و برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
سرهنگ کروندی افزود:چهار دستگاه خودرو که سارقان بوسیله آنها اقدام به تردد در جاده ها و سرقت می کردند توقیف گردید.
وی از مسافران و رانندگان خواست در صورت مشاهده هر مورد مشکوک در جاده اندیمشک ، لرستان با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند.
نیروی انتظامی اندیمشک در برخورد با سارقان و باندهای قاچاق مواد مخدر عملکرد شایسته ای ارائه کرده است.
اندیمشک در شمال خوزستان به عنوان گلوگاه ورودی این استان شناخته می شود.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه