logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری:

مناجات شعبانیه نمونه‌ کاملی از تضرع بندگان صالح با ذات اقدس ربوبی است/ چگونه از ماه شعبان بهره ببریم؟

مناجات شعبانیه نمونه‌ کاملی از تضرع بندگان صالح با ذات اقدس ربوبی است/ چگونه از ماه شعبان بهره ببریم؟
امان الله علیمرادی گفت: مناجات شعبانیه، نمونه‌ کاملی از تضرع و وصف حال برگزیده‌ترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است؛ هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خداست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین امان الله علیمرادی در گفتگو با راه آرمان؛ در پاسخ به این سوال که از ماه شعبان چگونه می توانیم بهره ببریم، گفت: ماه شعبان، ماه مناجات و دعاست؛ دعا، وسیله‌ مؤمن و ملجأ مضطر و رابطه‌ انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است. 

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بشر بدون رابطه‌ روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی کامل، در عرصه‌ زندگی سرگشته و درمانده و خسارت زده است.

وی با اشاره به سوره فرقان آیه 77 ابراز کرد: بهترین دعا آن است که از روی معرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان، انشا شده است؛ چنین دعایی فقط در مکتب پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت طاهرین علیه السلام که وراثان علم حکمت و معرفت اویند می‌توان جست.

این مقام مسئول افزود: به حمد الهی ذخیره بی‌پایان از ادعیه‌ مأثوره‌ از اهل‌ بیت علیه السلام که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت می‌بخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه می‌سازد؛ در دسترس ماست.

حجت الاسلام و المسلمین علیمرادی تصریح کرد: مناجات شعبانیه که روایت شده اهل‌بیت علیه السلام است، بر آن مداومت داشتند، یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالی‌  همراه است و نظیر آن را در زبان های معمولی و محاورات عادی نمی‌توان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مناجات شعبانیه، نمونه‌ کاملی از تضرع و وصف حال برگزیده‌ترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است؛ هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خداست.

وی اظهار کرد: مناجات های پانزده‌ گانه که از امام زین‌ العابدین علیه السلام نقل شده، علاوه بر خصوصیات بارز ادعیه‌ مأثور از اهل‌بیت علیهم‌السلام  این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف مؤمن، انشاء شده است و امیدواریم خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه