با رشد ۱۱ هزار واحدی شاخص؛

سبز پوش شدن شاخص در آخرین روز معاملاتی هفته/ کاهش خروج پول توسط حقیقی‌ها

سبز پوش شدن شاخص در آخرین روز معاملاتی هفته/ کاهش خروج پول توسط حقیقی‌ها
امروز در جریان معاملات، در حالی که روند حرکت بازار سرمایه روز گذشته نزولی بود امروز دوباره این بازار سبزپوش شد و شاخص کل بورس توانست بیش از ۱۱ هزار واحد افزایش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امروز چهار شنبه ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با افزایش ۱۱۷۷۹ واحدی به رقم یک میلیون و ۳۴۸ هزار واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۲۳۵۳ واحدی عدد ۳۴۲ هزار و ۶۹۰ واحد را به نمایش گذاشت و شاخص بازار اول اما با ۱۲۵۵۰ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۴۴ واحد دست یافت و شاخص بازار دوم نیز با ۱۱۵۷۰ واحد، عدد ۲ میلیون و ۵۳۸ هزار واحد را تجربه کرد.

در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۷میلیارد و ۶۱۴میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۶۲۴میلیارد تومان در بیش از ۴۵۲هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۱۷۷۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۴۸هزار و ۳۴۸واحد قرار گرفت.

نمادهای معاملاتی شرکت‌های معدنی و صنعت چادرملو، پالایش نفت تهران و پالایش نفت اصفهان بیشترین تاثیر مثبت بر بورس را داشتند و در مقابل شرکت‌های خدمات انفورماتیک، آلومینیوم ایران و تامین سرمایه نوین با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳میلیارد و ۵۷۶میلیون ورقه به‌ارزش ۳هزار و ۱۴۹میلیارد تومان در ۲۳۷هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۲۴واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸هزار و ۲۷۰واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی زاگرس و پالایش نفت لاوان و در مقابل شرکت‌های صنعتی مینو، سرمایه‌گذاری صبا تامین و گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

انتهای پیام/


 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۷میلیارد و ۶۱۴میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۴هزار و ۶۲۴میلیارد تومان در بیش از ۴۵۲هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۱۷۷۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۴۸هزار و ۳۴۸واحد قرار گرفت.,
,
,
,
, بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳میلیارد و ۵۷۶میلیون ورقه به‌ارزش ۳هزار و ۱۴۹میلیارد تومان در ۲۳۷هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۲۴واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۸هزار و ۲۷۰واحد قرار گرفت.,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه