رئیس اتحادیه صنف نوشتافزار تهران خبر داد:
کرونا و کاهش ۸۰ درصدی فروش نوشتافزار
موسی فرزانیان گفت: شیوع کرونا طی دو سال اخیر فروش نوشتافزار در تهران را با کاهش ۸۰ درصدی همراه و مشکلات اقتصادی را برای فعالان این حوزه ایجاد کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موسی فرزانیان در گفتوگو با شبکه خبری تهران نیوز، اظهار کرد: طی دو سال اخیر و با شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن آموزشها، فروش نوشتافزار در سطح شهر تهران با کاهش ۷۰ تا ۸۰ درصدی همراه بوده است.
وی گفت: فعالیت در حوزه نوشتافزار شامل دو بخش تولیدکنندگان و توزیعکنندگان است، بنابراین به تناسب افت بسیار محسوس فروش و کاهش تقاضا، فعالیت تولیدی و اقتصادی تولیدکنندگان نیز به همین تناسب تحت تأثیر قرار گرفته است.
رئیس اتحادیه صنف نوشتافزار و لوازم مهندسی تهران خاطرنشان کرد: به طور میانگین قریب به ۸۰ درصد فروش لوازمالتحریر مربوط به مراکز آموزشی و آموزش عالی و قریب به ۲۰ درصد دیگر فروش اداری است.
فرزانیان بیان کرد: به این ترتیب با شیوع کرونا علاوه بر افت بسیار محسوس فروش لوازمالتحریر در بخش دانشآموزی و دانشگاهی، فروش بخش اداری نیز با کاهش قابل توجهی همراه بوده است.
وی ادامه داد: به این ترتیب مجازی شدن آموزشها و تحصیل دانشآموزان در بستر شبکه شاد آن هم در شرایط کرونایی فعالیت کاری و اقتصادی فعالان حوزه نوشتافزار را به شدت با چالش و مشکل مواجه کرده است.
رئیس اتحادیه صنف نوشتافزار و لوازم مهندسی تهران با اشاره به فعالیت قریب به ۲۵۰۰ فروشگاه عرضه لوازمالتحریر در شهر تهران افزود: از این تعداد قریب به دو هزار فروشگاه دارای پروانه کسب و حدود ۵۰۰ فروشگاه دیگر فاقد پروانه در حال فعالیت هستند.
فرزانیان تأکید کرد: به این ترتیب کرونا در شهر تهران زندگی ۲۵۰۰ خانوار در حوزه عرضه نوشتافزار را مختل و با چالشهای مالی و اقتصادی مواجه کرده است، البته بایستی به این آمار مجموعه فعالان در حوزه تولید و توزیع را نیز اضافه کرد و اینها همه در حالی است که فعالان این عرصه هیچگونه حمایت دولتی، مالی و اقتصادی دریافت نکردهاند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه