logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه اهر:

افتتاح 9 مدرسه و 10 مسجد در اهر از پروژه های بنیاد برکت/ با افزایش مراکز فرهنگی از اعتقادات دینی دفاع کنیم

افتتاح 9 مدرسه و 10 مسجد در اهر از پروژه های بنیاد برکت/ با افزایش مراکز فرهنگی از اعتقادات دینی دفاع کنیم
حجت الاسلام جواد حاجی زاده گفت: احداث 9 مدرسه و 10 مسجد در شهرستان اهر از پروزه های بنیاد برکت در مناطق زلزله زده اهر بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، "حجت الاسلام جواد حاجی زاده" در گفتگو با خبرنگار اجتماعی آناج با بیان اینکه احداث 9 مدرسه و 10 مسجد در شهرستان اهر از پروژه های بنیاد برکت در این شهرستان بوده است، اظهار کرد: البته از میان 9 مدرسه  5مورد آن شهری و 4 مدرسه روستایی و از مساجد نیز یک مورد شهری و بقیه روستایی است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قبل از وقوع زلزله چند مسجد در اهر وجود داشت، اعلام کرد: مدارس و مساجد موجود برای شهر کافی نیست چرا که اهر در منطقه ی ارسباران شهرستان وسیعی است و روستاهای آن نیز وسعت قابل توجهی دارند و تعداد مساجد موجود برای شهر صدهزار جمعیتی کافی نیست.

وی خاطرنشان کرد: حرکت بنیاد برکت از برکت حضور مقام معظم رهبری و ولایت ایشان است. امیدواریم آثار باقی مانده از زلزله نیز در آینده ی نزدیک رفع شوند و ما بیشتر از این از برکات این بنیاد بهره مند شویم.

وی در خصوص ویدئو کنفرانس افتتاح پروژه های بنیاد برکت گفت: به نظر من ویدئو کنفرانس خیلی مفید است و موجب می شود افرادی که از خدمات بنیاد برکات اطلاع ندارند، درمورد آن آگاه شوند.

وی در خصوص برنامه های فرهنگی بعد از زلزله ارسباران خاطرنشان کرد: بعد از زلزله ارسباران، برخی از برنامه های فرهنگی مذهبی اجرا شد که در زمان وقع زلزله اهمیت داشت چرا که عده ای عناصر فرصت طلب ضدانقلاب با سوء استفاده از فضای ایجاد شده قصد خدشه دار کردن وحدت ملی را داشتند.

باید مراکز فرهنگی را تقویت کنیم تا در برابر فرهنگ مهاجم از اعتقادات دینی دفاع کنیم

حجت الاسلام حاجی زاده تصریح کرد: دشمنان مبلغ هایی را به مناطق می فرستادند و می خواستند افکار عمومی را تحریک کنند. لذا آن زمان مسائل معنوی و فرهنگی خیلی مهم بود. البته هنوز هم اثار آن اقدامات وجود دارد و ممکن است بازهم عده ای سو استفاده کنند. ما باید مراکز فرهنگی مثل مدارس و مساجد را تقویت کنیم تا در برابر فرهنگ مهاجم از اعتقادات دینی دفاع کنیم و از رهنمودهای مقام معظم رهبری بهره مند شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, باید مراکز فرهنگی را تقویت کنیم تا در برابر فرهنگ مهاجم از اعتقادات دینی دفاع کنیم,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه