موج مدارس خیر ساز در سردشت به راه افتاده است/افتتاح مدرسه بنیاد برکت
در مراسم افتتاح یک باب مدرسه توسط بنیاد برکت در روستای شینوه فرماندار از به راه افتادن موج مدرسه سازی توسط خیرین در سردشت خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلفت، مدرسه دو کلاسه روستای شینوه در زمینی به مساحت 1000 متر مربع و با زیر بنای 100 متر مربع با اعتبار 1870 میلیون ریال توسط بنیاد برکت احداث و برای 30 نفر از دانش آموزان روستا زمینه تحصیل را فراهم آورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلفت,سرپرست فرمانداری و رئیس شورای آموزش و پرورش سردشت با اشاره به فعالیت خیرین مدرسه ساز در شهرستان گفت: سردشت از محدود شهرهایی است که بطور گسترده افراد دارای بضاعت مالی دست به اهدای زمین و ساخت آن با هزینه خودشان می کنند.
,18حسین یوسفی فر به توسعه فضای آموزشی در شهرستان اشاره کرد و افزود: امسال مدرسه دیگر با حداقل 40 کلاس درس توسط خیرین یکی پس از دیگری احداث خواهند شد که کار مثبتی از جانب خیرین است و تاکنون 7 مدرسه آن آماده تحویل و مراحل اجرایی آنها تکمیل شده است.
,وی از تمام خیرینی که با بذل مال خود در راستای مدرسه سازی و تامین فضای آموزشی مناسب برای دانش آموزان در چند سال گذشته قدم پیش گذاشته و تمام توان خود را مصروف داشته اند تا مدرسه ای مناسب و درخور شان دانش آموزان داشته باشند تشکر کرد.
,,
مدیرآموزش و پرورش سردشت نیز در این راستا گفت: امروز شاهد افتتاح مدرسه روستای شینوه هستیم که توسط بنیاد برکت ساخته شده و توسط اداره کل نوسازی تجهیزات آن تامین شده است.
,قادرعثمانی گفت: احداث چنین مدرسه ای توسط بنیاد برکت مایه ابهت و مباهات و همچنین افتخار ماست و این اولین قدم بنیاد برکت در این منطقه می باشد.
,همزمان با سراسر کشور 140 مسجد ، 40 مدرسه و 818 طرح زیر بنایی به همت بنیاد برکت از طریق ویدئو کنفرانس در چهارمحال و بختیاری ، خراسان رضوی ، شمالی ، آذربایجان غربی ، فارس و همدان به بهره برداری رسید.
,مدرسه دو کلاسه روستای شینوه از طرح های بنیاد برکت در مناطق محروم بود که توسط سرپرست فرماندار سردشت، مدیر آموزش و پرورش و حضور مسئولان اجرایی و اهالی روستا از توابع بخش وزینه به بهره برداری رسید.
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه