مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اعلام کرد؛

استمرار فعالیت‌های آموزشی تا ۲۸ اسفند/ طرح عید و داستان اجرا می‌شود

استمرار فعالیت‌های آموزشی تا ۲۸ اسفند/ طرح عید و داستان اجرا می‌شود
سهرابی گفت: فعالیت‌های آموزشی تا ۲۸ اسفندماه در فضای مجازی یا حقیقی ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدعیسی سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: با توجه به روزهای پایانی سال، تاکید شده که همه فعالیت های آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی تا ۲۸ اسفند ماه، چه به صورت حضوری و چه در فضای مجازی ادامه داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,

وی افزود: پذیرفته نیست که زودتر از این زمان، فعالیت های آموزشی تعطیل شود و اعلام شده که همه مدارس تا این روز فعال باشند.

,

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه های درسی در ایام نوروز، گفت: برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته تا آموزش در ایام نوروز تعطیل نشود اما به شکل و شیوه دیگری اجرا شود که در مقطع ابتدایی طرح عید و داستان اجرا می شود.

,

سهرابی بیان کرد: در این طرح تمرکز اصلی بر روی روانخوانی، ترویج فرهنگ کتابخوانی و آموزه های داستان است که هرچه روخوانی دانش آموزان ابتدایی بیشتر باشد، نقش مهمی در روان خوانی آنها طی سال های بعدی دارد.

,

وی بیان کرد: در مقطع متوسطه اول و دوم نیز برنامه ریزی برای مطالعات پیشنهاد شده که از این فرصت برای مطالعات دروس استفاده نمایند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه