تیراندازی به کنسولگری آمریکا در مکزیک

تیراندازی به کنسولگری آمریکا در مکزیک
تیراندازی شبانه به کنسولگری آمریکا در شهر مرزی مکزیک، باعث تعطیلی این کنسولگری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از تیراندازی شبانه به کنسولگری آمریکا در یکی از شهر‌های مرزی مکزیک و آتش زدن عمدی چندین کامیون در خیابان‌های این شهر، این کنسولگری به طور موقت، بسته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مقامات محلی اعلام کردند: پس از بازداشت یک مقام محلی در مکزیک، افراد ناشناس اقدام به تیراندازی شبانه به کنسولگری آمریکا و آتش زدن کامیون‌ها در جاده‌های مرکز این شهر کردند.
,
 
,
در پی این حملات، کنسولگری آمریکا در این شهر مرزی موقتاً تعطیل شد.
,
 
,
ادره امنیت عمومی در ایالت «تامائولیپاس» مکزیک اعلام کرد: پس از درگیری‌های مسلحانه و تعقیب و گریز‌ها در بخش‌هایی از نوو لاردو، تیراندازی‌هایی در مقابل کنسولگری آمریکا و ساختمان‌های نظامی مکزیک صورت گرفت.
,
 
,
از شهروندان آمریکایی در این شهر مرزی خواسته شد حتی الامکان از حضور در مقابل کنسولگری خودداری کنند. دولت مکزیک در بیانیه‌ای از بسته شدن کنسولگری آمریکا در نوو لاردو خبرداد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه