معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان زنجان:
آگاهی جامعه از فعالیت معلولین از اهداف روز جهانی معلول
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان زنجان هدف از تعیین روز جهانی معلولان را اطلاع رسانی عمومی در زمینه فعالیت های انجام شده برای این قشر عنوان کرد و گفت: افزایش سطح آگاهی جامعه در زمینه معلولیت ها از دیگر اهداف مورد نظر در راستای نامگذاری روز جهانی معلولان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرزنجان فرهاد میرزایی، معاون توانبخشی بهزیستی استان زنجان امروز(9 آذر) در جمع خبرنگاران به 13 آذر روز جهانی معلولان اشاره کرد و افزود: امسال با شعار«توسعه و حقوق بشر برای همه» این روز را گرامی می داریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,وی با اشاره به اینکه در کشور ایران 10 میلیون نفر به عنوان افراد کم توان زندگی می کنند، ادامه داد: در همین راستا بهزیستی به عنوان یکی از متولیان امر ارائه خدمانت به این افراد را در دستور کار خود قرار داده است.
,میرزایی شمار معلولان و افراد کم توان استان را 26 هزار نفر عنوان کرد و افزود: همزمان با هفته معلولین مراسم گردهمایی این افراد به همراه خانواده هایشان در استان برگزار می شود.
,این مقام مسئول دیدار با ائمه جمعه، تجلیل از معلولان توانمند، بازدید از خانواده های معلولین و مراکز حرفه آموزی، برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای معلولان و معاینه معلولین ضایعه نخایی را از برنامه های این هفته عنوان کرد.
,وی تصریح کرد: عفونت ها، بیماریهای میکروبی، عوامل حین زایمان، اختلالات ژنتیکی و حوادث و سوانح از جمله علل موثر در معلولیت افراد است.
,معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان زنجان تعداد مراکز غیر دولتی روزانه در استان زنجان طی سال گذشته را 12 مرکز عنوان و تصریح کرد: با راه اندازی یک مرکز جدید در سال جاری تعداد مراکز فوق به 13 مرکز افزایش می یابد.
,میرزایی با اشاره به اینکه توانبخشی در زمینه های مختلف توانبخشی پزشکی، اجتماعی، مراقبتی، حرفه ای و آموزشی قابل تقسیم است، اضافه کرد: وسایل توانبخشی از مولفه های مهم توانمندسازی است که پارسال در این زمینه 350 میلیون تومان و در شش ماهه نخست امسال 600 میلیون تومان هزینه شده است.
,وی تعداد مراکز شبانه روزی بهزیستی استان زنجان را 9 مرکز عنوان و اظهار کرد: 509 نفر اعم از معلولین ذهنی، روانی و سالمندان در این مراکز نگهداری می شوند که در هفت ماه نخست امسال برای آنها یک میلیارد و 400 میلیون تومان هزینه پرداخت شده است.
,معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه در این استان از سال گذشته، گفت: 11 هزار و 566 نفر در این طرح شناسایی شده اند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه