امام جمعه خوی:

هدف دشمن، ترویج روحیه یاس و ناامیدی در جامعه است

هدف دشمن، ترویج روحیه یاس و ناامیدی در جامعه است
حجت الاسلام قاسم خانی گفت: هدف دشمن، ترویج روحیه یاس و ناامیدی در جامعه است و باید در این خصوص هوشیارانه برخورد کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حجت  قاسم خانی در گفت‌وگو با اروم نیوز، با اشاره به شیوه های مختلف دشمنان کشورمان در ناامید کردن مردم از نظام اسلامی و سیاه نمایی از دستاوردهای انقلاب گفت : تـرویـج شـایـعـات از مهمترین حریه های دشمنان است که خلاف واقعیت ها را به تصویر می کشند و با داستان سرایی و با توسل به شیوه های پیشرفته روانشانسی و اقناعی سعی در منحرف کردن اذهان مردم دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی گفت:  امروز فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای به ابزار و بستری مهم برای شایعه پراکنی دشمن تبدیل شده است که با اخـذ کـمـک مـالى و فـکـرى ، با ایجاد صدها صفحه و کانال در شبکه های اجتماعی و کـانـال های مـاهـواره اى در تلاش هستند موفقیت های چشمگیر مردم و نظام اسلامی را کوچک شمارند و یاس و نا امیدی را در میان مردم رواج دهند.

,

امام جمعه خوی افزود: تشدید تهاجم فرهنگى و ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفت‏های کشور و تبدیل امید مردم به نا رضایتی از اهداف مهم دشمنان هستند که بارها مقام معظم رهبری هم در این خصوص هشدار داده اند.

,

حجت الاسلام قاسم خانی تاکید کرد: بازخوانی دستاوردهای نظام  در سال های گذشته ، ترسیم افق پیشرفت جامعه با استفاده از رسانه ها و فضای مجازی ، شبه زدایی و پاسخ به سئوالات مردم و بکارگیری جوانان دلسوز و متخصص در مسئولیت های مختلف می تواند پادزهری مهم برای خنثی سازی دسیسه های دشمن باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه