تبریزگردی عیدانه (۲)؛

باغ گلستان؛ قدیمی‌ترین بوستان تبریز

باغ گلستان؛ قدیمی‌ترین بوستان تبریز
باغ گلستان که صدای هیاهو و خنده و جیغ بچه ها از آن کم نمی شد اکنون سالیان سال است که بسیار آرام است و دستگاه های بازی کودکان در نخستین و واپسین پارک مرکز شهر تبریز جمع آوری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، باغ گلستان (گولوستان باغی) یا باغ فجر، از بوستان‌ های مشهو تبریز و قدیمی‌ترین بوستان داخلی این شهر محسوب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,
باغ گلستان، در سال ۱۳۰۸ شمسی در اراضی گورستان گجیل ساخته شده و به عنوان گردشگاه عمومی و باغ ملی شهر محسوب می شد و از قدیم مورد توجه مردم بوده‌ است بطوری که مردم پس از خرید از بازار، در این باغ استراحت می ‌نمودند.
,
 
,
این باغ را خیابان‌ های منجم،  ملل متحد، نادری و خیابان قونقاباشی در بر گرفته اند.
,
 
,
این باغ پر سر و صدای سابق که صدای هیاهو و خنده و جیغ بچه ها از آن کم نمی شد اکنون سالیان سال است که بسیار آرام است و دستگاه های بازی کودکان در نخستین و واپسین پارک مرکز شهر تبریز جمع آوری شد و به خاطره ها پیوست.
,
 
,
بخش بزرگی از این پارک نابود شد، همچنین با راه اندازی ایستگاه مترو پوشش گیاهی از بین رفت و با از بین بردن آبنماهای طراوت زا و قدیمی باغ گلستان از جمله استخر بزرگ میانی پارک، شکل خاطره انگیز و زیبا و قدیمی باغ گلستان دگرگون شد. به همین دلیل امروزه دیگر خانواده و گردشگر و مسافر به نسبت گذشته بسیار کمتر از این مکان تفریحی استفاده می کنند.
,
 
,
مجسمه کالسکه ای که اکنون در خیابان قونقاباشی تبریز، مقابل باغ گلستان واقع شده است توسط مجسمه ساز مشهور "احد حسینی" ساخته شده است. 
,
 
,
یادمان شمس تبریزی نیز که در این بوستان در معرض دید مسافران است، کار جدیدی است که در سال ۱۳۹۵ انجام گرفته است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه