مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب:

بیش از ۱۰ میلیون اصله نهال در میاندوآب تولید می‌شود

بیش از ۱۰ میلیون اصله نهال در میاندوآب تولید می‌شود
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: سالیانه بیش از ۱۰ میلیون اصله نهال، یکی از قطب های تولید نهال کشور بوده و در تولید نهال دارای برند ملی و منطقه ای است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، اظهار کرد: میاندوآب با تولید سالیانه بیش از ۱۰ میلیون اصله نهال، یکی از قطب های تولید نهال کشور بوده و در تولید نهال دارای برند ملی و منطقه ای است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،,

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: بیش از ۱۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی میاندوآب به نهالستان ها اختصاص دارد.

,

وی با اشاره به اینکه تولید نهال در اشتغالی زایی در میاندوآب نیز نقش مهمی دارد، گفت: نهال های تولیدی در میاندوآب علاوه بر تامین نهال مصرفی داخل کشور به کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان نیز صادر می شود.

,

دیانتی تصریح کرد: نهال های تولیدی شامل درختان مثمربا پایه های بذری و رویشی و انواع محصولات غیرمثمر است.

,

وی افزود: این نهال ها در بیش از ۱۵ نوع و شامل انواع نهال ها مانند میوه های هسته دار نظیر هلو، آلو، زردآلو، آلبالو و گیلاس و نهال میوه های دانه دار مانند سیب، گلابی، به، خشکبار، گردو ، بادام و انگور است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه