مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام خبر داد:

آزادسازی ۴ هکتار از اراضی زراعی تصرف شده در تربت‌جام

آزادسازی ۴ هکتار از اراضی زراعی تصرف شده در تربت‌جام
عرفانی گفت: بهره برداری بهینه و حفاظت از اراضی به ویژه اراضی کشاورزی به عنوان منابع پایه تأمین غذا و تضمین کننده تداوم حیات بشری، یکی از مأموریت‌های مهم جهاد کشاورزی و امور اراضی می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا عرفانی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام در گفت‌وگو با خبرنگارصبح توس؛ با بیان اینکه بهره برداری بهینه و حفاظت از اراضی به ویژه اراضی کشاورزی به عنوان منابع پایه تأمین غذا و تضمین کننده تداوم حیات بشری، یکی از مأموریت‌های مهم جهاد کشاورزی و امور اراضی می‌باشد؛ اظهار داشت: تنها مرجع ساخت و ساز در خارج از حریم روستا و خارج شهر مدیریت جهاد کشاورزی میباشد و هر گونه ایجاد بنا و ساخت و ساز بر روی اراضی کشاورزی بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مصوب ۱۳۷۴ مجلس شورای اسلامی و اصلاحات بعدی آن  نیاز به مجوز دارد و می بایست هر گونه بنا و مستحداث صرفاً بر اساس مجوز صادر شده از سوی مراجع ذی صلاح انجام شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی تصریح کرد: بر اساس قانون، هرگونه تغییر کاربری و تفکیک اراضی کشاورزی، ساخت و ساز و دیوارکشی در مزارع و باغ‌ها بدون أخذ مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع و قمع بناهای احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد و قطعاً متخلفان مورد شناسایی قرار گرفته و هویت آنها طی مکاتبه‌ای به دستگاه قضایی منعکس خواهد شد تا برخورد قانونی با این افراد صورت گیرد.

,

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام در پایان اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال در تربت‌جام 4 هکتار از اراضی زراعی آزادسازی شد؛ انتظار می‌رود مردم بویژه روستائیان سخت کوش و پرتلاش در سراسر تربت‌جام در صورت مشاهده هرگونه ایجاد بنا و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق تماس تلفنی با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی 131 اطلاع رسانی کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه