معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی:

تردد در جاده‌های آذربایجان‌غربی ۲۷ درصد افزایش یافت

تردد در جاده‌های آذربایجان‌غربی ۲۷ درصد افزایش یافت
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: نوروز امسال شاهد افزایش ۲۷درصدی ترددها در جاده‌ها و اقامت ۱۲ هزار نفری در هتل‌های آذربایجان غربی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، یاسر رهبردین در نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان با تقدیر از روند ارائه خدمات به مسافران نوروزی، اظهار کرد: با تلاش اعضای ستاد باید کاری کرد که میهمانان نوروزی بهترین سفیران معرفی آذربایجان غربی در کشور شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: آذربایجان‌غربی یکی از قطب‌های مهم گردشگری در شمال‌غرب کشور است و باید ظرفیت های گردشگری آن بیشتر معرفی شود.

,

وی افزود: افزایش ۲۷درصدی ترددها در جاده‌ها و اقامت ۱۲ هزار نفری در هتل‌های آذربایجان غربی نشان می‌دهد که این استان در نوروز امسال یکی از مقاصد گردشگران بوده است.

,

رهبردین تصریح کرد: افزایش استقبال از سفر به آذربایجان غربی ضرورت معرفی مطلوب ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری و طبیعی استان را دوچندان می کند و نیاز است کمیته های ۱۰ گانه خدمان‌رسان استان در ستاد اجرایی خدمات سفر با جمع بندی اقدامات شاخص، زمینه ارتقاء کیفی و معرفی بهتر استان در مراحل بعدی را فراهم کنند.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه