گرداندن 2 شرور آملی در سطح شهر
ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان آمل، دو شرور سابقه دار را که با ایجاد درگیری، موجب رعب و وحشت شهروندان شدند، با حکم قضائی در شهر گرداندند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خبرنگار سفیرهراز از مازندران؛ در پی دریافت گزارشی از مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر ایجاد درگیری و شرارت از سوی افرادی به نام های «ب – ح» و «ر- ح» که با سلاح سرد منجر به مجروح شدن یک نفر شدند، موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرهراز,
ماموران با انجام اقدامات پلیسی و اطلاعاتی، مخفیگاه این دو شرور را در یکی از محلات شهر آمل شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه هر دو متهم را دستگیر کردند.
با تشکیل پرونده و تحویل متهمان به مرجع قضائی، طی حکمی هر دو متهم به اتهام ایجاد درگیری منجر به جرح و ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان، برای عبرت سایر مجرمان در سطح شهر گردانده شدند.
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه