بعد از ۸ ماه دوری به مسابقه می‌رویم

نصراصفهانی: امیدوارم در بازی‌های آسیایی بهترین نتیجه را بگیریم/ مجبور هستیم تیم را کامل بفرستیم

نصراصفهانی: امیدوارم در بازی‌های آسیایی بهترین نتیجه را بگیریم/ مجبور هستیم تیم را کامل بفرستیم
سرمربی تیم‌ملی تپانچه کشورمان گفت: ورزشکاران برای مسابقات جهانی برزیل به آمادگی نسبی رسیده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم بدرقه ملی‌پوشان تیراندازی اعزامی به جهانی امشب با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
محسن نصراصفهانی سرمربی تیم ملی تپانچه درباره وضعیت ملی‌پوشان و اعزام به مسابقات جهانی برزیل، اظهار داشت: با فرصت کمی که از انتخابات فدراسیون تا اعزام به برزیل وجود داشت ما تمرینات فشرده‌ای را برای بچه‌ها در نظر گرفتیم. آنها به آمادگی نسبی رسیده‌اند و امیدوارم بعد از ۸ ماه دوری از مسابقات بین‌المللی نتیجه خوبی بگیرند. در این مدت فقط جواد فروغی در یک مسابقه جایزه بزرگ شرکت داشت.
,
 
,
سرمربی تیم ملی تپانچه خاطرنشان کرد: امیدوارم در ادامه مسیر برای بازی‌های آسیایی هانگژو نقاط ضعف و قوت را بشناسیم و بتوانیم به اوج آمادگی برسیم تا بچه‌ها خوش بدرخشند.
,
 
,
وی در خصوص ترکیب تیم ملی و اینکه ما مسابقات لیگ را هم نداشتیم، عنوان کرد: در بخش بانوان ۳ نفر و در بخش مردان هم ۳ نفر اعزام می‌شوند. مسابقات لیگ قطعا می‌توانست کمک زیادی به ما کند، مسابقات مصر هم همین طور. مجبور هستیم با این وضعیت تیم را کامل بفرستیم چون همان طور که گفتم بچه‌ها آمادگی نسبی دارند. از طرفی ما مسابقات باکو را هم داریم که امیدوارم بچه‌ها به آمادگی کامل برسند تا در بازی‌های آسیایی نتایج خوبی کسب کنند.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه