سرمربیان ذوب‌آهن و نفت م.س. چه گفتند؟

تارتار: نباید در برابر نفت غفلت کنیم/ مهاجری: مسئولیت خطیری را پذیرفته‌ام

تارتار: نباید در برابر نفت غفلت کنیم/ مهاجری: مسئولیت خطیری را پذیرفته‌ام
سرمربیان تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و نفت پیش از دیدارشان صحبت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تارتار در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل نفت مسجدسلیمان اظهار کرد: بازی فردا نقطه عطفی برای تیم ما است چون هفته‌های گذشته نتایج خوبی به دست آوردیم. از این بازی می‌توانیم به جمع بالانشینان بپیوندید. هیچوقت دوست نداشتم مقابل تیم سابقم قرار بگیرم چون ارتباط خیلی خوبی با هواداران خون گرم‌شان دارم. به جز بازی فردا برایشان آرزوی موفقیت می‌کنم. باید برای هواداران‌مان بجنگیم و پیروز شویم.

او ادامه داد: نفت تیم ناشناخته‌ای دارد اما آقای مهاجری روی زمین بازی می‌کند و سخت‌ترین بازی برای ما است. حریف تلاش زیادی می‌کند تا سقوط نکند و نباید غفلت کنیم. روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کردیم و امیدوارم بتوانیم با ارائه یک بازی خوب و قوی به هدف‌مان برسیم. در این بازی محروم و مصدوم هم نداریم و بازیکنان‌مان در شرایط خوبی قرار دارند.

تارتار اضافه کرد: این تعطیلی‌ها تاثیر می‌گذارد اما سازمان لیگ هم راهکاری ندارد. دو تیم ما بازی‌های آسیایی دارند و نمی‌شود بازی‌های آن‌ها بعدا برگزار خواهد کرد و چاره‌ای نیست. جمع کردن این تیم بسیار سخت است و با بزرگترهای تیم صحبت کردیم. باید مدیریت کنیم و چاره‌ای نداریم. امیدواریم فردا روز خوب ما باشد و ان‌شاءالله مهاجمان ما خوب کار کنند.

او درباره حضور هواداران گفت: باشگاه ما بسیار تلاش کرد هواداران‌مان وارد ورزشگاه شوند اما نمی‌دانم چرا هنوز اجازه ورود ندارند.

همچنین رضا مهاجری در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل ذوب‌آهن اظهار کرد: خوشحالم در اصفهان هستم و امیدوارم بتوانیم فردا مقابل تیمی که دارد به اصل خودش برمی‌گردد و عملکردی خوبی داشته، بازی خوبی انجام دهیم. ما مسئولیت خطیری را قبول کردیم و امیدواریم بازی مقابل ذوب‌آهن شروع مجددی برای ما باشد. باید نتیجه لازم را بگیریم تا از اینجای جدول جدا شویم. میل بازیکنان، ما را شگفت زده کرد و برای من جای تعجب است چرا در این جایگاه قرار داریم. باید از مدیران پیکان تشکر می‌کنم که آمدند و با آن‌ها بازی دوستانه برگزار کردیم. این ارتباط‌ها نیاز است برقرار شود تا اتفاق خوبی بیفتد.

او ادامه داد: من به گذشته تیم فکر نمی‌کنم. به نفرات تیم نگاه می‌کنم. بازیکنان خوبی دارم و آن چیزی که در جدول رقم خورده زیبنده تیم ما نیست. ما در بازی دوستانه مقابل پیکان موقعیت‌های خوبی خلق کردیم و در خط دفاع هم خوب بودیم. امیدوارم مقابل ذوب‌آهن هم خوب کار کنیم. می‌آییم ذوب‌آهن را شکست دهیم چون نیاز داریم و بچه‌ها باید خودشان باشند. آن‌ها شایسته پیروزی هستند.

مهاجری درباره غایبان تیمش بیان کرد: اسدی مشکوک به کرونا است و او را نداریم و همچنین پورمحمد را هم در اختیار نداریم. بقیه بازیکنان را داریم و با قدرت به زمین می‌رویم. ما مسئولیت خطیری را قبول کردیم و با توجه به موجودی تیم ما، باید تلاش کنیم. من تنها نمی‌توانم معجزه کنم و همه در کنار هم باید نتایج لازم را بگیریم و خودمان را از پایین جدول جدا کنیم.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه