معرفی کتاب؛
«سازمان العمل اسلامی» به بازار نشر رسید
کتاب «سازمان العمل اسلامی» و حضور در ساختار قدرت در عراق به تازگی وارد بازار نشر شده است.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کتاب «سازمان العمل اسلامی» و حضور در ساختار قدرت در عراق تالیف معصومه رشاد و علی عرفان که از روش توصیفی- تحلیلی استفاده کرده به دنبال پاسخ به این سوال است که سازمان العمل اسلامی با حضورش چه تاثیری در ساختار سیاسی عراق داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در پیشگفتار این کتاب آمده است: سابقه سازمان عمل اسلامی به جنبش مرجعیت (حرکت المرجعیه) بر می گردد،علاوه بر زمان تاًسیس (که خود سازمان زمان تاسیس را سال 1967می داند) در نامگذاری این سازمان نیز اختلافاتی دیده می شود که همه این نام ها و عناوین به سازمان ( منظمه العمل الاسلامی) اطلاق می شود که رهبر آن محمد مهدی شیرازی است. سازمان العمل اسلامی برای عملیات نظامی و چریکی ارزش بسیار قائل بود.
,این گروه پس از حزب الدعوه دومین گروه سیاسی اسلام گرای شیعی عراق محسوب می شود. سازمان انقلاب اسلامی در جزیره العرب در عربستان سعودی ، جبهه اسلامی ، برای آزادی بحرین ، جنبش اسلامی در کویت از سازمانهایی می باشد که منشا آنها به جنبش مرجعیت باز می گردد. این سازمان در دوران دولت بعثی عراق بدلیل محدودیت های اعمال شده بر آنان تا حدود زیادی بدلیل دستگیری و خارج شدن از کشور از جریانات سیاسی داخلی فاصله گرفتند ولیکن پس از سقوط دولت صدام دوباره به فضای سیاسی برگشتند هرچند نسبت به توجهاتی که به عملیات نظامی داشته اند کمتر نمود پیدا کرده است.
,

, کتاب «سازمان العمل اسلامی» و حضور در ساختار قدرت در عراق تالیف معصومه رشاد و علی عرفان توسط انتشارت سبز رایان گستر وارد بازار نشر شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه