logo
سه‌شنبه 21 مهر 1405 | سه‌شنبه 13 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

وزیر راه و شهرسازی:

ساخت تونل زیر دریا بین ایران و قطر امکان سنجی می شود

ساخت تونل زیر دریا بین ایران و قطر امکان سنجی می شود
وزیر راه و شهرسازی گفت: ساخت تونل زیر دریا بین جمهوری اسلامی و کشور قطر امکان سنجی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رستم قاسمی عصر دوشنبه در اعلام جمع بندی سفر ۲ روزه وزیر حمل و نقل و ارتباطات قطر به ایران بیان داشت: هم اکنون کمیته مشترکی بین ایران و قطر تشکیل شده تا ساخت تونل زیر دریا بین ۲ کشور امکان سنجی شود و پس از آن در خصوص نهایی شدن این طرح تصمیم گیری خواهد شد.

وی با اشاره به سفر ۲ روزه وزیر حمل و نقل و ارتباطات کشور به جزیره کیش اظهار داشت: در این سفر بحث های مختلفی در رابطه با استفاده از ظرفیت های کیش و استان های ساحلی در پشتیبانی ایران از جام جهانی، ترددهای هوایی دریایی و تامین نیازمندی های قطر در بخش مواد غذایی با طرفین قطری صورت گرفت که در نتیجه آن ۶ سند همکاری به امضا رسید.

قاسمی گفت: بر این اساس توافقنامه ای بین وزیر راه و شهرسازی و وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر به امضا رسید که نقشه راه حضور ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ است و مقرر شد بلافاصله پس از ماه رمضان وزیر قطری به همراه مدیران ارشد آن کشور در برگزاری این رویداد مجددا به تهران سفر کنند.

وی افزود: عمده محور توافقات انجام شده در بخش حمل و نقل هوایی مانند اتصال نواحی پروازی بالای کشورهای قطر و ایران (FIR)، توسعه پروازهای بین ۲ کشور، توسعه حمل و نقل دریایی، حضور پروازهای خارجی از طریق ایران در قطر بود که می تواند نقش موثری در فضای عمومی به ویژه دیپلماسی کشور تاثیر داشته باشد.

امروز دوشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر در راستای توسعه همکاری ها در حوزه حمل و نقل هوایی و جام جهانی ۶ سند و توافقنامه امضا کردند؛ این اسناد شامل سند فارسی توافق نامه امضا شده در سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به قطر، سه سند توسعه همکاری های مشترک بین ایران و قطر در حوزه های حمل و نقل هوایی و یک سند همکاری حمل و نقل دریایی، و صورتجلسه مفاد همکاری های مشترک در پشتیبانی از جام جهانی قطر است.

وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی و وزیر حمل و نقل و ارتباطات قطر امضاکنندگان سند فارسی و صورتجلسه همکاری های مشترک در پشتیبانی از جام جهانی بودند و سه سند همکاری حمل و نقل هوایی توسط رییس سازمان هواپیمایی ۲ کشور و سند همکاری در خصوص همکاری های حمل و نقل دریایی نیز توسط روسای سازمان های بنادر ۲ کشور به امضا رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه