مدیرکل انتقال خون استان:

۴۰ هزار واحد خون در لرستان اهدا شد

۴۰ هزار واحد خون در لرستان اهدا شد
سوری گفت: سال گذشته ۴۰ هزار و ۹۵۸ نفر موفق به اهدای خون شدند که آمار اهدای خون ۱۵درصد رشد داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی سوری در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهارداشت: در سال گذشته ۴۷ هزار و ۵۹۷ نفر در استان برای اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد ۴۰ هزار و ۹۵۸ نفر موفق به اهدای خون شدند و آمار مراجعه کنندگان و اهدای خون در استان نسبت به سال ۹۹ به ترتیب ۸۷ و ۱۵ درصد رشد داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: از این تعداد ۲۱ هزار و ۱۲۳ نفر اهداکنندگان مستمر بودند، همچنین ۳۷ هزار و ۲۹۰ نفر آقا و سه هزار و ۶۶۸ خانم در لرستان اهدای خون کردند که اهدای خون بانوان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۹ درصد افزایش داشته است.

,

مدیرکل انتقال خون لرستان تصریح کرد: ۲۸ هزار و ۳۶۶ مورد پخش خون به مراکز درمانی انجام شده که این آمار هم روند شش درصد افزایشی را نسبت به سال ۹۹ نشان می دهد.

,

سوری بیان کرد: پخش فرآورده های خونی به مراکز درمانی ۲۲۰ هزار و ۸۴ مورد بوده است که ۲۳ درصد رشد داشته است.

,

وی با اشاره به اهدای خون در ماه رمضان گفت: بیمارانی هستند که در طول سال نیازمند خون بوده تا به زندگی خود ادامه دهند و اهداکنندگان با اهدای خون خود به این بیماران، در واقع در یک کار خداپسندانه شرکت می کنند و حیاتی دوباره را به آنها می بخشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه