logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

لشگری خبر داد؛

معرفی اعضای کادر فنی تیم‌های ملی و اعلام برنامه مسابقات انتخابی تکواندو

معرفی اعضای کادر فنی تیم‌های ملی و اعلام برنامه مسابقات انتخابی تکواندو
زمان برگزاری مسابقات انتخابی و اعضای کادر فنی تیم ملی توسط سخنگوی کمیته فنی، اعلام و معرفی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، مسعود لشکری سخنگوی کمیته فنی فدراسیون تکواندو درباره تصمیمات جدید کمیته فنی اظهار داشت: طی جلسه ای که صبح امروز (چهارشنبه 24 فروردین ماه) بر گزار شد، زمان برگزاری رقابت‌های  انتخابی تیم‌های ملی برای حضور در رویدادهای پیش رو مسابقات قهرمانی آسیا، بازیهای آسیایی، دانشجویان جهان و کشورهای اسلامی در دو گروه مردان و زنان مشخص شد که برهمین اساس انتخابی تیم ملی بانوان 29 فروردین ماه در خانه تکواندو پایتخت (شهرک آزادی) و در بخش مردان  29 و 30 در خانه تکواندو (فدراسیون) برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه افزود: براساس برنامه ریزی صورت گرفته، این رقابت‌ها  بعد از افطار برگزار می گردد و مبارزات  تمامی اوزان در بخش بانوان دوشنبه  و در گروه مردان، اوزان فرد به همراه وزن هشت در تاریخ 29 فروردین ماه و اوزان دوم، چهارم و ششم سه شنبه  30 فروردین ماه می باشد، همچنین وزن کشی این رقابتها با یک کیلو ارفاق در روز مسابقات از ساعت 11 تا 13 در محل برگزاری خواهد بود.

,

سرپرست دبیری فدراسیون تکواندو در خصوص حضور بازیکنان در رقابت‌های انتخابی تیم های ملی گفت: در این رقابت‌ها  نفرات اول دو دوره مسابقات بین المللی جام فجر،جام باشگاه‌های آسیا، جام ریاست فدراسیون جهانی، نفرات اول رقابت‌های نوجوانان آسیا، جهانی و المپیک، دانشجویان جهان و لیگ های برتر و دسته یک می‌توانند برای کسب جواز حضور در اردوی تیم ملی به رقابت بپردازند که اسامی این نفرات طی بخشنامه ای به هیات های استانی ارسال خواهد شد.

,

وی در پایان در خصوص کادر فنی تیم های ملی اظهار داشت: کادر فنی تیم های ملی تکواندو و  پاراتکواندو در رده سنی بزرگسالان تکمیل شد که هدایت تیم ملی مردان کشورمان بر عهده بیژن مقانلو به عنوان سرمربی، مجید افلاکی و مسعود حجی زواره در جایگاه  مربی است و در گروه بانوان نیز مینو مداح به عنوان سرمربی و ندا زارع و مهروز ساعی به عنوان مربی تیم ملی را همراهی می کنند. همچنین در تیم ملی  پاراتکواندو در گروه مردان  مرتضی سلطانی  و علی کریمی صابر به عنوان سرمربی و مربی هستند و در گروه بانون نیز عاطفه کشاورز سرمربی و زهرا حسینی مربی  تیم ملی را برای رقابت‌های پیش رو هدایت می کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه