با حضور نماینده مقام معظم رهبری در وزارت دفاع/
یادواره شهدای کارخانه قند میاندوآب برگزار می شود
نخستین یادواره شهدای کارخانه قند میاندوآب با حضور خانواده های معظم شهدا و نماینده مقام معظم رهبری در وزارت دفاع در میاندوآب برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از زرین خبر، رئیس عقیدتی سیاسی کارخانه قند میاندوآب در گفتگو با خبرنگار زرین خبر گفت: برای نخستین بار یادواره شهدای کارخانه قند به صورت منطقه ای در میاندوآب برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, زرین خبر,حجت الاسلام والمسلمین بهرام امن پور اظهار کرد: این یادواره شهدا روز چهارشنبه از ساعت9/30 صبح در تالار مجتمع فرهنگی هنری ارشاد میاندوآب برگزار می شود.
وی با بیان اینکه سخنران اصلی این مراسم، نماینده مقام معظم رهبری و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع است، افزود: حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین قندهاری در این مراسم معنوی به سخنرانی می پردازد.
امن پور گفت: کارخانه قند میاندوآب دارای هفت نفر شهید است که دو نفر آنها خردسال بوده و در خانه های سازمانی به شهادت رسیده اند و پنج نفر دیگر نیز در داخل کارخانه قند در اثر بمباران توسط رژیم بعث عراق و مناطق عملیاتی به شهادت رسیده اند.
حجت الاسلام والمسلمین بهرام امن پور اظهار کرد: این یادواره شهدا روز چهارشنبه از ساعت9/30 صبح در تالار مجتمع فرهنگی هنری ارشاد میاندوآب برگزار می شود.
,وی با بیان اینکه سخنران اصلی این مراسم، نماینده مقام معظم رهبری و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع است، افزود: حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین قندهاری در این مراسم معنوی به سخنرانی می پردازد.
,امن پور گفت: کارخانه قند میاندوآب دارای هفت نفر شهید است که دو نفر آنها خردسال بوده و در خانه های سازمانی به شهادت رسیده اند و پنج نفر دیگر نیز در داخل کارخانه قند در اثر بمباران توسط رژیم بعث عراق و مناطق عملیاتی به شهادت رسیده اند.
,
ارسال دیدگاه