رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم:

نان در سمیرم گران نمی شود

نان در سمیرم گران نمی شود
رئیس صنعت، معدن و تجارت سمیرم گفت: هنوز دستورالعمل تغییر نرخ نان به دست ما نرسیده و تا اطلاع ثانوی نان در سمیرم گران نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری سمنا، با توجه به اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما و رسانه های عمومی کشور خبری مبنی بر افزایش نرخ نان تا ۳۰ در صد اعلام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری سمنا,

اردشیر نوابی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: تا کنون دستور العمل رسمی تغییر نرخ نان به دست ما نرسیده و تصمیمی برای افزایش نرخ نان گرفته نشده است.

,

وی تصریح کرد: بازرسان این اداره با بازرسی هایی که صبح امروز (دوشنبه) انجام شده آمار آرد هایی که با قیمت گذشته به دست خبازان رسیده است را ثبت کرده و تا ابلاغ نرخ جدید، نان در سمیرم طبق نرخ قبلی عرضه خواهد شد.

,

وی گفت: شهروندانی که شاهد تخلف در تغییر قیمت نان قبل از اعلام رسمی قیمت ها باشند می توانند جهت اطلاع و رسیدگی با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه