logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

علی‌اف: ارمنستان در احداث کریدور زنگزور همکاری نمی‌کند

علی‌اف: ارمنستان در احداث کریدور زنگزور همکاری نمی‌کند
رئیس جمهور جمهوری آذربایجان، ارمنستان را به عدم همکاری در پروژه «کریدور زنگزور» متهم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان گفت که ایروان باید مکان‌هایی را برای ساخت جاده و راه آهن برنامه ریزی شده بین آذربایجان و نخجوان که در حال حاضر تنها از طریق ارمنستان قابل دسترسی است، در اختیار باکو قرار دهد.

به نوشته شماره چهارشنبه روزنامه «دیلی صباح»  به گفته علی اف، طرح‌هایی برای چنین مسیری که به نام «کریدور زنگزور»  نیز شناخته می‌شود، در پیمان نوامبر ۲۰۲۰ گنجانده شد و به مناقشه بر سر قره باغ پایان داد، اما از آن زمان تاکنون، ارمنستان همکاری نکرده است.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری جمهوری آذربایجان، علی اف این اظهارات را در دیدار با هیاتی به سرپرستی «تویوو کلاار» نماینده اتحادیه اروپا در قفقاز جنوبی بیان کرد. علی اف گفت که دیدار اخیر او با «نیکول پاشینیان» نخست وزیر جمهوری آذربایجان به ریاست «چارلز میشل» رئیس شورای اتحادیه اروپا، سازنده و به عنوان گام اولیه برای مذاکرات صلح بوده است.

 وی خاطرنشان کرد: «در این دیدار دو طرف با تشکیل کارگروه و کمیسیون مرزی برای حرکت به سمت پیمان صلح موافقت کردند.»

با این حال علی‌اف گفت مسائلی وجود دارد که طرف ارمنستانی باید روشن کند و یکی از آنها موضوع ارتباط زمینی و ریلی جمهوری آذربایجان و نخجوان است.

به گفته علی‌اف، روند ساخت راه آهن همچنان ادامه دارد و ۶۰ درصد از این قطعه در خاک آذربایجان تکمیل شده و پیش بینی می‌شود این پروژه تا سال ۲۰۲۳ به پایان برسد.

پاشینیان چندی قبل  درباره ادعاهای ارضی جمهوری آذربایجان گفته بود: «آذربایجان ظاهراً ادعاهای ارضی درباره قلمرو ارمنستان مطرح می‌کند. "دالان زنگه‌زور» یعنی چی؟ "زنگه‌زور شرقی" یعنی چی؟ چه کسی این اصطلاحات را ابداع کرده است و معنی آن چیست؟»

نخست وزیر ارمنستان  گفت ،تلاش رئیس جمهور آذربایجان برای وجه تشابه بین افتتاح مسیرهای حمل و نقل منطقه‌ای و کریدور لاچین هیچ ارتباطی با مذاکرات انجام شده و بیانیه‌های امضا شده در این زمینه تا به امروز ندارد و برای ارمنستان غیرقابل قبول است.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه