logo
جمعه 01 آبان 1405 | جمعه 23 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فصل ناآرام رؤیاها؛ تب تند جشنواره‌ها در کالبد رخوت‌زده سینما و تئاتر
  2. دو دوزه بازی های پاکستان به بهانه میانجی گری بین تهران- واشنگتن/ سفرهای "عاصم منیر" به نام میانجی گری به کام کاهش قیمت نفت!
  3. روسیه و‌ پاکستان می توانند توافق اسلام آباد را احیا کنند/ انتقال اورانیوم از کشور شایعه است
  4. حقوق بازنشستگان زیر فشار تورم؛ فاصله مستمری تا هزینه‌های زندگی چقدر است؟
  5. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  6. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  7. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  8. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  9. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  10. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  11. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  12. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  13. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  14. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  15. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  16. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  17. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  18. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  19. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  20. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است

از ابتدای اجرای طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی؛

بیش از ۷۲ تن فرآورده خام دامی در کرمانشاه معدوم شده است

بیش از ۷۲ تن فرآورده خام دامی در کرمانشاه معدوم شده است
رامین سمیعیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه از امحاء بیش از 72 تن فرآورده خام دامی در کرمانشاه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رامین سمیعیان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی در سطح استان کرمانشاه، اظهار داشت: این طرح از طرف اداره کل دامپزشکی استان از ۱۴ اسفندماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: به این منظور ۱۵ اکیپ ثابت و ۱۷ اکیپ سیار در سطح کل استان و شهرستان ها از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب با هدف کنترل نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی، کشتارگاه‌ها، مراکز عرضه، قصابی ها، رستوران ها و ... را تحت پوشش قرار داده است.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تا پایان روز گذشته (۳۰ فروردین ماه) توسط بازرسین اداره کل دامپزشکی تعداد ۱۰ هزار و ۳۶۹ مورد بازدید از انواع انبارها، سرد خانه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور، مراکز قطعه بندی و بسته بندی در استان کرمانشاه صورت گرفت.

سمیعیان بیان داشت: از شروع طرح تا ۳۰ فروردین ماه در محل کشتارگاه‌ها، میزان ۴ هزار و ۲۹۵ کیلو گرم فرآورده خام دامی از چرخه مصرف انسانی حذف شده است.

وی گفت: همچنین طی این مدت بیش از ۱۰۰ تن گوشت مرغ به دلیل انواع بیماری ها و شرایطی که قطعاً انطباق با شرایط بهداشتی نداشته، توسط نیروهای مستقر در کشتارگاههای دام و طیور از چرخه مصرف حذف شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: در مدت ذکر شده ۴۹۱ مرکز غیر بهداشتی شناسایی شد که ۱۷ مورد آن به مراجع قضایی معرفی شدند، همچنین مقدار ۷۲ هزار و ۱۸۹ کیلو گرم انواع گوشت ضبط و به طریق کاملا بهداشتی امحاء شده است.

وی اظهار داشت: بر این اساس به تفکیک ۱۵ هزار و ۶۳۲ کیلوگرم گوشت قرمز، ۱۷ هزار و ۶۹۸ کیلوگرم گوشت مرغ، ۱۰۳۹ کیلو گرم گوشت آبزیان، ۴ هزار و ۵۵۴ کیلو گرم تخم و ۲۴ هزار و ۴۷۵ کیلوگرم آلایش دام و طیور در مراکز عرضه امحاء شد.

سمیعیان بیان داشت: همشهریان از کشتار دام و طیوری که در سطح خیابانها و خارج از کشتارگاه‌ها انجام می‌شود به دلیل اینکه هم از نظر شرعی و هم از نظر بهداشتی مورد تایید نیست استفاده نکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیو,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه