رئیس کمیته امداد بروجرد:

۱۱ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان بروجرد توزیع شد

۱۱ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان بروجرد توزیع شد
پارسا گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 11 هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان بروجرد توزیع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد پارسا در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: از ابتدای ماه رمضان تاکنون بالغ بر ۱۱ هزار و ۷۰۰ پرس غذای گرم در بین نیازمندان بروجرد توزیع شده و این برنامه تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: همچنین هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۳۵۰ هزار تومان تهیه و توزیع شده که برای تهیه این بسته های معیشتی ۴۲۰ میلیون تومان هزینه شده و با کمک خیران قطعا می توان اقدامات گسترده تری را در این ایام انجام داد.

,

رئیس کمیته امداد بروجرد با اشاره به طرح اکرام ایتام تصریح کرد: سه پایگاه در بروجرد برای حامی یابی در شب های قدر برپا شده و حامیان می توانند ایتام را انتخاب و تحت پوشش قرار دهند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه