معاون فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان عنوان کرد؛

تاسیس مجمع خیرین ازدواج در استان آذربایجان شرقی

تاسیس مجمع خیرین ازدواج در استان آذربایجان شرقی
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی از تاسیس مجمع خیرین ازدواج در استان آذربایجان شرقی و شهرستانها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از انعکاس بناب، لیلا جاویدان معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی هم در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بناب از تاسیس مجمع خیرین ازدواج  استان خبر داد و گفت : در ۲۰ شهرستان استان نیز این مجمع تشکیل خواهد شد که تسهیل ازدواج جوانان، مشاوره قبل و بعد از ازدواج از برنامه های این مجمع خواهد بود و اداره آن نیز به خیرین سپرده خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, انعکاس بناب,

لیلا جاویدان با اشاره به کسب رتبه نخست کشوری ستاد ساماندهی امور جوانان استان گفت: اجرای درصد بالای مصوبات ستاد، عملکرد رضایت بخش و کارشناسی بودن اقدامات  از دلایل اصلی کسب این موفقیت بوده است.

,

وی افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان مطالبات و نیازهای جوانان را شناسایی نموده و بر اساس اسناد و قوانین نسبت به تامین آنها اقدام می نماید.

,

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان با اذعان به وجود مشکلات ازدواج و اشتغال جوانان از تهیه و تنظیم سند اشتغال  جوانان استان با همکاری ادارات ذیربط خبر داد و افزود:با توجه به اینکه  تقسیم کار استانی به شهرستان ها ابلاغ شده است ضروری است برای تحقق برنامه های تدوین شده همکاری های لازم معمول تا شاهد افزایش ازدواج  و اشتغال جوانان و کاهش طلاق در جامعه باشیم.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه