کتاب زیر بنای حرکت فرهنگی هر جامعه است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران گفت: امروز باید با برنامه ریزی مناسب از بحران حوزه کتاب که بر بخش فرهنگ تحمیل شده گذر کنیم زیرا کتاب زیر بنای حرکت فرهنگی هر جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا;به نقل از قرچک آنلاین- در آئین افتتاح نمایشگاه بزرگ کتاب قرچک علی خیل دار معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران گفت : توسعه و گسترش فضای مجازی ، مشکلات اقتصادی و کم بودن وقت آزاد مردم باعث شده تا گرایش مردم به کتاب و مطالعه نسبت به سایر کشورهای پیشرفته کمتر شود ولی مهمترین بحث را باید در محتوای کتاب ها جستجو کرد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا;, قرچک آنلاین,وی گفت:مشکل مهمی که امروز در حوزه نشر وجود دارد این است که کتاب سازی بیشتر از نویسندگی رواج یافته است و افراد به جای این که نسبت به نوشتن کتاب اهتمام داشته باشند ، با استفاده از اینترنت و منابع در دسترس نسبت به تهیه کتب اقدام می کنند که البته همانطور که ممیزی در خصوص کتب مضر صورت می گیرد ، در حوزه کتب غیر نافع نیز این ممیزی باید اعمال شود.
,وی افزود: در سال 92 تعداد کتب چاپ شده در کشور 60 هزارعنوان بوده که نیمی از این کتب آموزشی و کمک آموزشی با شمارگان یک هزار تا سه هزار نسخه می باشد در صورتی که در کشورهای پیشرفته شمارگان کتاب تا 40 هزار نسخه نیز می رسد که این نشان می دهد مولفین و نویسندگان اعتمادی به استقبال مردم از کتب آنها ندارند.
, و, ,
,
, خیلدار گفت :امروز باید با برنامه ریزی مناسب از بحران حوزه کتاب که بر بخش فرهنگ تحمیل شده گذر کنیم زیرا کتاب زیر بنای حرکت فرهنگی هر جامعه است.
,معاون مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با اشاره به برنامه های فرهنگی استان تهران گفت :با بررسی میزان سرانه فرهنگی استان تهران در مقایسه با سایر مناطق کشور به این نتیجه می رسیم که استان تهران یکی از محروم ترین استان های کشور در حوزه فرهنگ می باشد.
,وی افزود: خوشبخانه برنامه های دولت تدبیر و امید در تمرکز زدایی فرهنگی کشور آغار شده و باعث گردیده تا بسیاری از برنامه های فرهنگی به استان ها و شهرستان ها واگذار شود که برگزاری نمایشگاه های تخصصی قرآن و کتاب نمونه ای از این برنامه های است که نسبت به دوره های قبلی فعال تر و وسیع تر انجام شده است.
,خیلدار اظهار داشت : برای برگزاری نمایشگاه استان تهران، یک میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده بود که می شد این نمایشگاه را به صورت متمرکز در شهر تهران برگزار نمود و از حمایت ارگان هایی نظیر شهرداری نیز برخوردار شد ولی با برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شد که این نمایشگاه چهار شهرستان دماوند ، شهریار رباط کریم و قرچم برگزار شود که همه افراد از تازه های نشر برخوردار شوند.
, ,
,
, وی با اشاره به برگزاری آئین تجلیل از مفاخر شهرستان های استان تهران گفت: حمایت از مولفین و نویسندگان در راستای تقویت نویسندگان شهرستانی در اولویت کار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران قرار دارد و برای این مهم 100 میلیون ریال اعتبار به هر شهرستان اختصاص یافته است.
, ی,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه