کشف بیش از یک میلیون نخ سیگار قاچاق در شهرستان پارس آباد

کشف بیش از یک میلیون نخ سیگار قاچاق در شهرستان پارس آباد
با تلاش ماموران مرزبانی پارس آباد 6 نفر از قاچاقچیان اصلی دخانی دستگیر و در بازرسی از آنان بیش از یک میلیون و 137 هزار نخ سیگار خارجی قاچاق کشف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، فرمانده هنگ مرزی شهرستان پارس آباد در تشریح جزئیات این خبر در گفتگو با خبرنگار آران مغان، گفت: در راستای تشدید اقدامات کنترلی و مبارزه قاطع با قاچاقچیان اقلام دخانی و اخلالگران نظام اقتصادی در مناطق مرزنشین، ماموران مرزبانی این شهرستان موفق شدند در هشت ماه گذشته امسال با مسدود کردن مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان و بازرسی از آنها بیش از یک میلیون و 137 هزار نخ سیگار قاچاق را از قاچاقچیان کشف و ضبط کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , , خبرنگار آران مغان,

سرهنگ سعید صابری اظهار داشت: در این عملیات 6 نفر دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

,

وی با اشاره به وجود نیروهای همیشه در صحنه مرزبانی تصریح کرد: مخلان نظم و امنیت در سرتاسر ایران اسلامی بدانند نمی‌توانند از چنگال عدالت و قانون بگریزند و تلاشگران عرصه مرزبانی از هیچگونه برخوردی با مجرمان دریغ نخواهند کرد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه