به همت بسیج جامعه پزشکی لرستان؛
بیمارستان صحرایی در شهرستان ازنا برپا شد
بیمارستان صحرایی شهدای بسیج جامعه پزشکی لرستان در شهرستان ازنا آغاز به کار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سفیرافلاک، "نبی الله شمس بیرانوند" مسئول بسیج جامعه پزشکی لرستان گفت: روز گذشته یازدهم آذرماه، بیمارستان شهدای بسیج جامعه پزشکی لرستان برای چهارمین بار در شهرستان ازنا به مدت پنج روز برپا شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سفیرافلاک,وی گفت: با توجه به نیازسنجی های صورت گرفته در منطقه، در حال حاضر 10 پزشک عمومی، متخصصین پوست، ارتوپدی، عفونی، داخلی، مغزو اعصاب، قلب و عروق، زنان و زایمان، کودکان در حال انجام خدمت در این بیمارستان صحرایی هستند.
,مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان اظهار کرد: در این بیمارستان علاوه بر برپایی سازه چادری و اتاق عمل، 48 چادر نیز برای استقرار پزشکان به منظور انجام ویزیت در نظر گرفته شده است.
,شمس بیرانوند افزود: خدمات دندانپزشکی نیز در درمانگاه خاتم الانبیا شهرستان ازنا صورت می پذیرد.
,مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان عنوان کرد: این بیمارستان از 11 تا 15 آذرماه در این شهرستان برپا است و سازمان های هلال احمر، انتقال خون، مراکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان ما را در اجرای این بیمارستان حمایت می کنند.
,به گفته وی تمام عمل های جراحی و ویزیت هایی که در این بیمارستان صورت می گیرد به صورت رایگان است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه