حاشیه های حضور رحمانی فضلی در مینودشت
وقتی که وزیر کشور کلید طلایی نداشت
گویا افراد ناشناس در مینودشت می دانستند عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دولت تدبیر و امید ، کلید طلایی که نماد دولت روحانی است را به همراه خود ندارد ، لذا با ریختن سیمان در قفل امامزاده جعفر مینودشت نزدیک به یک ساعت همه را معطل خود کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما از مینودشت ؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز وارد استان گلستان شد و برای شرکت در نشست مشترک ائمه جمعه و ستادهای نمازجمعه استان گلستان وارد شهرستان مینودشت شد که این همایش حاشیه هایی داشت .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,** با اینکه همایش در مصلی مینودشت برگزار می شد اما صندلی هایی که به این همایش آورده شده بود همگی آرم دانشگاه آزاد اسلامی داشتند .
,** حضور مسئولین مختلف به همراه روابط عمومی آنها و عکس گرفتن مداوم از آنها تبدیل به سوژه و ناراحتی برخی از روحانیون شده بود .
,** قبل از اینکه عبدالرضا رحمانی فضلی ویزر کشور وارد امامزاده جعفر مینودشت شود گویا ساعاتی قبل از آن عده ای ناشناس در قفل ورودی امامزاده سیمان می ریزند که تا ساعتی طول کشید تا متولیان امامزاده این قفل را باز کنند ، این در حالی است که هر روز و هر هفته این درب باز می شده است .
,** آیت الله هاشمی شاهرودی نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری در طی همایش حضور نداشت اما زمان افتتاح حوزه علمیه خواهران حضور یافت و بعد از آن هم همایش را ترک کرد .
,** از صبح که مهمانان مختلفی به این همایش آمدند تا ظهر ، هیچگونه پذیرایی صورت نگرفت تا اینکه وقت نماز و ناهار شد و همه برای صرف ناهار رفتند .
,** نکته قابل توجه دیگر اینکه حدود 20 نفر از ائمه جمعه و جماعات اهل سنت نیز در برنامه حضور داشتند .
,** عدم حضور جوانان نیز به سناریوی تکراری همایش های دولت تدبیر و امید تبدیل شده است و در این همایش هم دیدیم که علیرغم حضور حدود 300 نفر از مردم و مسئولین ، جوانان که همواره موضوع اصلی سخنرانی ها و نماد به شمار می روند در این همایش حضور نداشتند .
,** میهانان حاضر در این نشست مشترک ، در پایان مراسم به درخواست خبرنگاران برای انجام مصاحبه توجهی نکرده و محل نشست را برای شرکت در برنامه بعدی ترک کردند .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه