فرمانده انتظامی نکا:

واحدمسکونی توزیع کننده مواد مخدر در نکا پلمپ شد

واحدمسکونی توزیع کننده مواد مخدر در نکا پلمپ شد
فرمانده انتظامی نکا از شناسایی و دستگیری توزیع‌کننده خانوادگی موادمخدر و پلمب واحد مسکونی آنها خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از نکاآنلاین از مازندران؛  حسن فلاح گفت: در پی شناسایی و دستگیری اعضای یک خانواده که در امر تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت داشتند به علت تکرار جرم و اصرار بر عمل مجرمانه با صدور حکم قضایی واحد مسکونی آنان پلمب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , , به نقل از نکاآنلاین از مازندران؛  , نکاآنلاین,   ,

 

,

فرمانده انتظامی شهرستان نکا خاطرنشان کرد: متهمان به مواد مخدر به نام‌های «ن ـ ب» که به همراه همسرش به نام «س ـ الف» در چندین مرحله به علت خرید و فروش مواد مخدر از سوی پلیس مبارزه با مواد مخدر دستگیر شده و در نهایت هر کدام به سه سال حبس محکوم شدند.

,

 

,

وی افزود: با توجه به نارضایتی‌های اهالی منطقه از فعالیت مجرمانه ساکنان این واحد مسکونی با صدور حکم از سوی دادستان این واحد پلمب شد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه