مسئول بسیج سازندگی استان:
۶۳۲ گروه جهادی به مناطق محروم لرستان اعزام شدند
جهانبخش گفت: ۶۳۲ گروه جهادی به مدت ۱۰ روز به مناطق حاشیه شهر و محروم اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ احسان جهانبخش در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: همزمان با ۱۷ اردیبهشت ماه سالروز تشکیل بسیج سازندگی، رزمایش جهادگران فاطمی از امروز در سراسر استان آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,وی افزود: در این رزمایش ۶۳۲ گروه جهادی در ۹ عرصه مختلف عمرانی، فرهنگی، بهداشتی، درمانی، محرومیت زدایی و سایر عرصه ها به مدت ۱۰ روز به مناطق حاشیه شهر و محروم اعزام می شوند و در راستای خدمت رسانی به مردم گام برمی دارند.
,مسئول بسیج سازندگی لرستان تصریح کرد: در این رزمایش شش هزار جهادگر لرستانی در عرصه های مختلف مشغول به خدمت رسانی می شوند.
,جهانبخش عنوان کرد: گروه های جهادی در طول سال در عرصه های مختلف محرومیت زدایی اقدامات قابل توجهی انجام می دهند و در این هفته به مناسبت ۱۷ اردیبهشت ماه، این رزمایش برای خدمت رسانی بیشتر صورت می گیرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه