logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خبر داد؛

جرائم ۵ برابری در انتظار واحدهای صنفی متخلف

جرائم ۵ برابری در انتظار واحدهای صنفی متخلف
قهرمان شاهی گفت: جرائم تعزیراتی که سران سه قوه تصویب کردند برای واحدهای متخلف بسیار سنگین است و جرائم تا ۵ برابر افزایش پیدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قهرمان شاهی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، در خصوص نظارت و کنترل قیمت‌ها در بازار اظهار داشت: تاثیرات حکومتی مرجع رسیدگی به تخلفات است بازرسی از واحدهای صنفی و بررسی و کنترل تخلفات با سازمان سمت جهاد کشاورزی اتاق اصناف و بسیج اصناف است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه افزود: تعزیرات به لحاظ رسالتی که دارد به صورت شعبه سیار صبح و بعد از ظهر در خدمت شهروندان است و در معیت تیم های بازرسی فعالیت می کنند.

وی خاطر نشان کرد: واحدهای صنفی که احتکار کالاهای اساسی مانند روغن را داشته باشند در همان مکان صورتجلسه می‌شود و کالا بین مردم توزیع خواهد شد.

وی بیان داشت: واحد هایی که تخلفی داشته باشند و آن تخلف تکرار شود فقط به جزای نقدی ختم نمی شود بلکه برابر اختیارات سران سه قوا واحد صنفی را می توان تعطیل و بنر بر سر درب آن واحد صنفی نصب می شود.

وی ضمن تذکر به واحدهای صنفی متخلف گفت: البته اکثر صنوف قانونمند هستند و آن دسته از کسانی که قصد ندارند رعایت کنند قطعاً برخورد سنگین و مجازات سختی در انتظار آنها خواهد بود و بدون اغماض واحد صنفی را تعطیل می کنیم.

شاهی بیان داشت: جرائم تعزیراتی که سران سه قوه تصویب کردند برای واحدهای متخلف بسیار سنگین است و جرائم تا ۵ برابر افزایش پیدا کرده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: واحدهای صنفی توجه داشته باشند مردم را اذیت نکنند چرا که در غیر اینصورت مجازات سختی در انتظار آنها خواهد بود.

وی اظهار داشت: از آنجا که اشراف بازرسان در تمام سطح شهر امکان پذیر نیست لذا به کمک مردم نیاز داریم و اگر مردم از انبار احتکار کالایی خبر دارند مراتب را از طریق سامانه ۱۲۴ تلفن ۱۳۵ و سامانه پیامکی ثبت شکایات ۳۰۰۰۰135 تعزیرات یا مراجع نظارتی اطلاعات سپاه و اداره اطلاعات نیروی انتظامی اطلاع دهند و بلافاصله در دستور واحدهای بازرسی قرار می گیرد و تیم بازرسی به منطقه اعزام می شود و علاوه بر اینکه کالا بین مردم توزیع می‌شوند و ضوابط قاچاق نیز بر آن جاری خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه