کندی تردد خودروها در جاده ها و گردنه های نیر/محورهای ارتباطی باز است

کندی تردد خودروها در جاده ها و گردنه های نیر/محورهای ارتباطی باز است
بارش برف که از شب گذشته در شهرستان نیر آغاز شده و هم اکنون نیز ادامه دارد منطقه را سفید پوش کرده و موجب کندی تردد خودروها در سطح جاده های شهرستان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز، بارش برف موجب کندی تردد خودروها در سطح جاده های برفگیر و گردنه های شهرستان نیر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز, نیریمیز, نیریمیز,

علی مهارتی رئیس راه و شهرسازی شهرستان نیر در این ارتباط  گفت: ماموران راه و شهرسازی از شب گذشته فعالیت خود را آغاز کرده اند و با بازگشایی و نمک پاشی در جاده های مواصلاتی اصلی، تمام راههای اصلی شهرستان را باز کرده اند.

,

وی گفت: با توجه به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر ادامه سامانه بارش ها رانندگانی که قصد عبور از گردنه صائین را دارند باید با اطمینان فنی به خودرو خود ، زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.

,

وی افزود: هم اکنون تمام محورهای مواصلاتی این شهرستان باز بوده و رفت و آمد وسایط نقلیه در آنها جریان دارد.

,

رئیس راه و شهرسازی شهرستان نیر به رانندگان توصیه کرد هنگام حرکت به سمت  گردنه ها رنجیر چرخ به همراه داشته و از سالم بودن وسیله نقلیه خود اطمینان حاصل کنند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه