2 تفاهم نامه همکاری اقتصادی شهربابک به امضا رسید
در نشست مثلث توسعه اقتصادی شهرستان شهربابک با حضور استاندار کرمان، دو تفاهم نامه همکاری اقتصادی شهربابک به امضا رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از بابک آنلاین؛ نشست مثلث توسعه اقتصادی شهرستان شهربابک با حضور استاندار، مسئولین ارشد شهرستان، تعدادی از مدیران کل ادارت ، مسئولین شهرستان و جمعی از سرمایهگذاران و کارآفرینان این شهرستان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بابک آنلاین, بابک آنلاین, بابک آنلاین, با حضور استاندار، مسئولین ارشد شهرستان، تعدادی از مدیران کل ادارت ، مسئولین شهرستان,در جریان این نشست دو تفاهمنامه همکاری اقتصادی به منظور افزایش مشارکتهای مردمی در اقتصاد و فراهم آوردن فضای کسب و کار مناسب در شهرستان شهربابک به امضا رسید.
,بر این اساس؛ طرح توسعه کارآفرینی و سرمایهگذاری در زمینه معادن مس و فرآوری آن با 200 میلیارد ریال اعتبار به امضا رسید.
,در راستای این طرح برای 70 نفر اشتغالزایی اولیه ایجاد شده و ظرفیت تولید 50 هزار کاتد مس از اول آذر سالجاری به مدت 14 ماه را دارد.
,طرح توسعه زیرساختهای بخش گردشگری به ویژه روستای تاریخی میمند شهربابک با 15 میلیارد ریال اعتبار در این نشست به امضای مسئولان شهرستان شهربابک و سرمایهگذار رسید.
,در این جلسه سرمایهگذاران و تولیدکنندگان به بیان مشکلات و دغدغههای حوزه کاری خود پرداختند و استاندار کرمان نیز در زمینه رفع مشکلات قول مساعد داد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه