رییس شورای هماهنگی و فعالیتهای قرآنی سمنان:
نباید فقط درفکر زیبا چاپ کردن قرآن بود
رییس شورای هماهنگی وفعالیتهای قرآنی استان سمنان با بیان اینکه امروز قرآن فقط زینت خانه ها شده است، گفت: نباید فقط به فکر زیبا چاپ کردن قرآن باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخه طوبی، آیت الله سیدمحمد شاهچراغی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان؛ با اشاره به اینکه بیشتر باید به تفکر و تعقل در قرآن پرداخت، گفت: اگر قرآن را درست بخوانیم و به آن عمل کنیم، این کتاب الهی به پناهگاه مان تبدیل می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از شاخه طوبی، آیت الله سیدمحمد شاهچراغی،, شاخه طوبی, ؛ با اشاره به اینکه بیشتر باید به تفکر و تعقل در قرآن پرداخت, اگر قرآن را درست بخوانیم و به آن عمل کنیم، این کتاب الهی به پناهگاه مان تبدیل می شود,رییس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه حافظ و قاری قرآن در کشور زیاد داریم و به عامل به قرآن نیاز داریم، خاطرنشان کرد: قرآن کتاب الهی برای هدایت است نه اینکه فقط در مجالس ترحیم قرائت شود.
, رییس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه حافظ و قاری قرآن در کشور زیاد داریم و به عامل به قرآن نیاز داریم، خاطرنشان کرد: قرآن کتاب الهی برای هدایت است نه اینکه فقط در مجالس ترحیم قرائت شود,وی قرآن را کتاب هدایت دانست و اظهار کرد: قرآن چراغی است که می شود با آن هدایت شد و انسانهای دیگر را نیز با آن هدایت کرد.
, وی قرآن را کتاب هدایت دانست و اظهار کرد: قرآن چراغی است که می شود با آن هدایت شد و انسانهای دیگر را نیز با آن هدایت کرد,نماینده ولی فقیه دراستان سمنان با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی از انس مردم با قرآن هراس دارند، گفت: در میان مشغله های امروزی مدیران و مردم، باید بر انس با این منبع الهی حساب دیگری باز کنیم.
, نماینده ولی فقیه دراستان سمنان با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی از انس مردم با قرآن هراس دارند، گفت: در میان مشغله های امروزی مدیران و مردم، باید بر انس با این منبع الهی حساب دیگری باز کنیم,امام جمعه سمنان، بسیاری از مشکلات امروز جامعه را بی توجهی و عمل نکردن به قرآن دانست و افزود: اگر به مفاهیم بلند این کتاب وحی عمل کنیم بسیاری از معضلات کشور برطرف می شود.
, امام جمعه سمنان، بسیاری از مشکلات امروز جامعه را بی توجهی و عمل نکردن به قرآن دانست و افزود: اگر به مفاهیم بلند این کتاب وحی عمل کنیم بسیاری از معضلات کشور برطرف می شود,,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه