مدیرکمیته امداد امام (ره) سرخس خبر داد:
کمک۶۸۰ میلیون ریالی کمیته امداد سرخس به خانواده های نیازمند زندانی
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) سرخس گفت: 127 خانوار در قالب 356 نفر که دارای سرپرست زندانی هستند از خدمات این اداره استفاده می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا دادمحمدی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفتگو با نسیم سرخس، گفت: تا پایان مهرماه ماه سال جاری ۶۸۰ میلیون ریال به خانواده های زندانی کمیته امداد سرخس کمک های نقدی و غیر نقدی صورت گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,وی با بیان اینکه کمک به خانواده زندانیان در سر فصل های کمیته امداد تعریف شده است، اظهار کرد: کمیته امداد با ارائه خدمات مختلف به این خانواده ها، در تلاش است تا بستری مناسب را برای جلوگیری از ایجاد فقر و پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی در بین خانواده های زندانیان ایجاد کند.
,مدیر کمیته امداد سرخس با اشاره به اینکه رسیدگی به خانواده های دارای سرپرست زندانی از برنامه های اولویت دار کمیته امداد محسوب می شود، عنوان کرد: از جمله خدماتی که کمیته امداد به خانواده زندانیان ارائه می کند بخشی به صورت کمک های معیشتی و بلاعوض، فرهنگی و درمانی و بخشی دیگر نیز به صورت تسهیلات قرض الحسنه است.
,دادمحمدی درخصوص خانواده های زندانی تحت حمایت این نهاد تصریح کرد: حسب ارائه درخواست کمک از سوی خانواده زندانی و پس از استعلام صورت گرفته اززندان های مربوطه به خانواده نیازمند فرد زندانی دارای جرایم غیرعمد که سرپرست محکوم و بیش از ۶ ماه در زندان بسر می برد و خانواده وی نیز حامی مالی خویش را از دست داده و هیچ گونه درآمد و مستغلاتی ندارند، خدمات ارائه می شود.
,انتهای پیام/گ
,
ارسال دیدگاه