logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

در گفتگویی تأکید شد؛

احیا حقوق زنان توسط امام(ره) بعد از انقلاب/ نگاه مثبت رهبر انقلاب در رابطه با ورود بانوان به موضوع اجتهاد

احیا حقوق زنان توسط امام(ره) بعد از انقلاب/ نگاه مثبت رهبر انقلاب در رابطه با ورود بانوان به موضوع اجتهاد
صدیقه منتظر مسئول بسیج اساتید خواهران طلبه در استان کرمان گفت: بعد از صدر اسلام که پیامبر(ص) آمدند، به زنان اهمیت دادند و احیاگر شخصیت و حقوق زنان شدند؛ امام خمینی(ره) نیز پس از پیروزی انقلاب، از جمله اقداماتی که انجام دادند احیا حقوق، بانوان بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدیقه منتظر در گفتگو با راه آرمان؛ ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها با اشاره به فرموده امام خمینی(ره) که از دامن زن، مرد به معراج می رود، گفت: این سخن امام راحل نشان دهنده اوج اهمیتی است که ایشان به بانوان داشتند.

مسئول بسیج اساتید خواهران طلبه در استان کرمان ادامه داد: بعد از صدر اسلام که پیامبر(ص) آمدند و به زنان اهمیت دادند و احیاگر شخصیت و حقوق زنان شدند، امام خمینی(ره) در سال 57 و پس از پیروزی انقلاب، از جمله اقداماتی که انجام دادند احیا حقوق بانوان بود؛ به این معنی که ایشان معتقد بودند که حق خانم ها را آنگونه که است باید به آنها بدهیم.

وی افزود: امام خمینی(ره) می خواستند حقوق زنان را احیا کنند و ما باید دقت کنیم که همان چیزی که مد نظر معمار کبیر انقلاب بوده است را پیگیری کنیم؛ امام راحل در مباحث مختلف بانوان، خانه داری، کارکردن، همسرداری و غیره نکته دارند.

منتظر با بیان اینکه اگر می خواهیم احیاگر حقوق بانوان باشیم باید نظرات و ایده هایی که ایشان داشتند را به طور کامل بخوانیم و به آنها توجه کنیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند مسائل ویژه بانوان به خانم ها و یکی از بانوان که در حد اجتهاد است، واگذار شود و این نظرات را به مجتهد مرد بیان کنند.

 مسئول بسیج اساتید خواهران طلبه در استان کرمان با اشاره به مطلب فوق خاطر نشان کرد: اینکه رهبری می فرمایند بانوان در بحث اجتهاد وارد شوند و نظر دهند؛ نشان می دهد که تا چه میزان در خصوص اینکه بانوان کارهایی را که مختص به خودشان است را انجام دهند، دید باز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه