logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

توضیح مسکو درباره زمان دیدار روسای جمهور روسیه و اوکراین

توضیح مسکو درباره زمان دیدار روسای جمهور روسیه و اوکراین
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه درباره زمان دیدار میان رئیس جمهور روسیه و اوکراین توضیح داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز چهارشنبه درباره زمان دیدار روسای جمهور روسیه و اوکراین توضیح داد.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، این مقام روس در جمع خبرنگاران متذکر شد چنین دیداری، ترتیبات و هماهنگی‌های خاصی دارد که باید انجام شوند.

او تأکید کرد: «[ولادیمیر] پوتین و [ولودیمیر] زلنسکی فقط زمانی می‌توانند دیدار کنند که یک سند معین، نهایی شده باشد اما تا به این لحظه، کار بر روی این سند از مدت‌ها قبل متوقف شده و دیگر ادامه پیدا نکرده است».

او با اشاره به سفر هفته آینده «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه به ترکیه، در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیداری میان روسیه، اوکراین و نماینده سازمان ملل گفت، درباره چنین جلسه‌ای چشم‌انداز روشنی وجود ندارد.

پسکوف درباره احتمال سفر پوتین به ترکیه با توجه به دعوت انجام شده گفت: «دعوتی صورت گرفته و زمان‌بندی مربوط به آن از طریق کانال‌های دیپلماتیک مورد توافق قرار خواهد گرفت».

پسکوف ماه گذشته گفته بود که مسکو پیش‌نویس سند توافقات را که به وضوح تنظیم شده به کی‌یف تحویل داده و منتظر پاسخ است.

مذاکرات روسیه و اوکراین از ۲۸ فوریه انجام شده و جلسات متعددی در بلاروس برگزار شد؛ سپس طرفین مذاکرات را در قالب ویدئو کنفرانس ادامه دادند. دور بعدی مذاکرات حضوری در ۲۹ مارس در استانبول برگزار شد اما ۱۲ آوریل، پوتین به خبرنگاران گفت که کی‌یف از توافقات قبلی منحرف شده و روند مذاکرات را به بن‌بست کشانده است.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه