با کمک خیرین و ستاد دیه استان؛

۸ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان هشترود آزاد شدند

۸ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان هشترود آزاد شدند
حسن سلیمانی از آزادی ۸ زندانی جرائم غیرعمد شهرستان هشترود از ابتدای سال ۹۴ خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حسن سلیمانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود با اعلام این خبر گفت: در یکسال گذشته با پرداخت مبلغ نزدیک به سیصد میلیون تومان از سوی ستاد دیه استان ۸ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان هشترود آزاد و به آغوش خانواده خود باز گشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, در یکسال گذشته با پرداخت مبلغ نزدیک به سیصد میلیون تومان از سوی ستاد دیه استان ۸ نفر از زندانیان جرائم غیر عمد زندان هشترود آزاد و به آغوش خانواده خود باز گشتند. ,

رئیس اداره زندان هشترود افزود: این کمک ها از محل جشن گلریزان ماه رمضان سال ۹۴ و مساعدت خیرین شهرستان بوده است.

,

وی با تقدیر از مسئولان ستاد دیه استان تاکید کرد: این ستاد، از مؤسسات و ستاد های موفق در کشور است که توانسته با تعامل بین دستگاها و خیرین استان کمک حال زندانها و محکومین جرائم غیر عمد باشد.

, ستاد، از مؤسسات و ستاد های موفق در کشور است که توانسته با تعامل بین دستگاها و خیرین استان کمک حال زندانها و محکومین جرائم غیر عمد باشد.,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه