سرپرست تعاون روستایی استان:

۲۹۰۰ تن گندم تضمینی از کشاورزان لرستانی خریداری شد

۲۹۰۰ تن گندم تضمینی از کشاورزان لرستانی خریداری شد
نیائی فرد با اشاره به آغاز خرید تضمینی گندم از جنوب استان، گفت: ۲۹۰۰ تن گندم تضمینی از کشاورزان لرستان خریداری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین علی نیائی‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: خرید تضمینی گندم از جنوب استان از ابتدای خرداد آغاز شده و با توجه به خشکسالی که بر تولید محصولات کشاورزی اثر گذار بوده است، تاکنون دو هزار و ۹۰۰ تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

وی افزود: همچنین ۳۰ تن کلزا خریداری شده که پیش‌بینی می‌شود ۲۵ هزار تن گندم و دو هزار تن کلزا خریداری شود که بیشتر گندم های خریداری شده، گندم‌های آبی هستند چرا که خشکسالی به گندم دیم خسارت جدی وارد کرده است.

,

سرپرست تعاون روستایی لرستان تصریح کرد: هزینه خرید گندم تضمینی تا اول خرداد پرداخت شده و مابقی هزینه‌ها نیز طی روزهای آینده پرداخت می شود.

,

نبائی‌فرد گفت: ۱۷ مرکز خرید گندم در استان مشخص شده که کشاورزان می توانند گندم های تولیدی خود را به این مراکز تحویل دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه