اخبار داغ

عقوبت ترک زیارت امام حسین (ع) در صورت توانایی

عقوبت ترک زیارت امام حسین (ع) در صورت توانایی
هر کس زیارت حسین (علیه السلام) را ترک مى کند، در حالى که قادر به این کار باشد، از پیامبر خدا (صلى الله علیه و آله) نافرمانى کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وارث، این روز ها که تب زیارت امام حسین داغ است برخی به شبهه افکنی در این زمینه می پردازند لذا بر آن شدیم با روایات اهل بیت جواب این شبهات را پاسخ دهیم. ابتدا در مطلبی به بررسی اینکه "آیا زیارت کربلا در حال خوف و ترس جایز است؟"پرداختیم و در این مطلب به آثار ترک زیارت امام حسین می پردازیم.روایات بسیاری درباره آثار و نتایج حاصل از ترک زیارت امام حسین علیه السلام آمده است که در مطلب پیش رو به تعدادی از آنها اشاره خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


الف: در روایت حلبى از امام صادق علیه السلام آمده است که هر کس زیارت حسین علیه السلام را ترک مى کند، در حالى که قادر به این کار باشد، از پیامبر خدا صلى الله علیه و آله نافرمانى کرده است.

ب: عبدالرحمن بن کثیر نقل کرده است که امام صادق فرمود: اگر کسى تمام عمر خود را حج به جا آورد، اما حسین علیه السلام را زیارت نکند، حقى از حقوق پیامبر صلى الله علیه و آله را ترک نموده است. در روایت دیگرى آمده که اگر یکى از شما هزار حج بگذارد، اما به زیارت قبر حسین علیه السلام نرود، حقى از حقوق رسول خدا صلى الله علیه و آله را ترک کرده است.

ج: در روایت محمد بن مسلم از ابو جعفر علیه السلام آمده است که آن حضرت فرمود: کسى از شیعه ما که به زیارت قبر حسین علیه السلام نیاید، ایمان و دینش فاسد شده است.

د: روایات دیگرى آمده است که ترک زیارت حسین علیه السلام ، جفاى بر اوست. از جمله، از امیرالمؤ منین علیه السلام روایت شده که فرمود: پدرم فداى حسین شود، او در پشت کوفه کشته مى شود. گویى مى بینم وحوش گردن هاى خود را بر پیکر او دراز کرده و تا صبح برایش مرثیه سرایى مى کنند؛ وقتى چنین است ، از جفاى بر حسین بپرهیزید.

ه: ابن میمون روایت کرده است که امام صادق علیه السلام به من فرمود: به من خبر رسیده که برخى از شیعیان ما، یک سال ، دو سال و بیش از این ، از عمرشان مى گذرد، اما به زیارت حسین بن على بن ابیطالب نمى روند. عرض کردم : جانم به فدایت ! من افراد زیادى را با این ویژگى نمى شناسم . فرمود: به خدا سوگند خطا کردند و ثواب خدا را ضایع کردند و از جوار محمد صلى الله علیه و آله دور شدند. پرسیدم: اگر کسى سالى یک بار به زیارت برود، کافى است ؟ فرمود: بله ، خروج او فى نفسه ، نزد پروردگارش اجرى عظیم دارد و براى او خیر است .وارد شده است که این عنوان ها بر کسى که قادر و دور است و سه سال زیارت آن حضرت را ترک کند، صادق مى باشد.

و: در روایت هاى فراوان آمده است که این کار، عمر را کوتاه مى کند. در روایات دیگرى آمده که از آثار ترک زیارت آن حضرت ، کم شدن یک سال از عمر است و در آن تخلفى نیست.

ح: بنابر روایتى، تارک زیارت آن حضرت، اگر وارد بهشت شود، مقامش پایین تر از هر مؤ من اهل بهشتى است و از جوار محمد صلى الله علیه و آله به دور مى باشد.

ط: تارک زیارت امام حسین علیه السلام از اهل آتش است و خوار و سبک مى شود. برخى به دلیل همین اخبار وارده، معتقدند که زیارت امام حسین علیه السلام بر کسى که قادر باشد، یک بار در طول عمر واجب است.

ى: تارک زیارت امام حسین علیه السلام، پیرو ائمه نیست، چنانچه در روایتى صریحا به این مطلب اشاره شده است.

برگرفته از کتاب شریف خصائص الحسینیه

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه