خطیب جمعه تربت جام؛
استکبارستیزی یکی از ویژگیهای بارز جنبش دانشجویی است
خطیب جمعه تربت جام گفت: استکبارستیزی یکی از ویژگیهای مسلم جنبش دانشجویی است که ریشه در قرآن و سیره پیامبران و امامان معصوم دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از جام روز خطیب جمعه تربتجام درخطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به ۱۶ آذر روز دانشجو گفت: شانزده آذر یکی از روزهای مقاومت تاریخی دانشگاه برعلیه استبداد بهعنوان روز دانشجو در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز , جام روز,حجتالاسلام سیدعلی موسوی فر افزود: جنبش دانشجویی که در طول تاریخ مبارزه برعلیه طاغوت درصحنه حضورداشته است باید درهمان مسیر و اهداف دانشجویان شهید حفظ شود.
,وی ادامه داد: استکبارستیزی یکی از ویژگیهای مسلم جنبش دانشجویی است که ریشه در قرآن و سیره پیامبران و امامان معصوم دارد.
,وی با تأیید اصل مذاکره با۱+۵ اظهار داشت: این استکبارستیزی هیئت مذاکرهکننده ایران بود که آمریکا را درخواسته های نامشروعش ناکام کرد.
,امامجمعه دینمداری که امروز در ولایت مداری متجلی شده را از خصوصیات جنبش دانشجویی دانست.
,وی تصریح کرد: ولایت مداری شرعاً و تکلیفا باید در یک دانشجوی مسلمان باشد اما علاوه بر جنبه شرعی آثار فراوانی در استقلال و آزادی کشور داشته و خواهد داشت.
,حجتالاسلام موسوی فر با شاره به تبرئه فرعون مصر و پایمان شده خون جوانان انقلاب مصر خاطرنشان کرد: انقلاب مصر با انقلاب ایران شباهتهای زیادی داشت اما چرا نماند.
,رمز عدم بقا و شکست انقلاب مردم مصر این بود که رهبری نداشتند که پس از پیروزی انقلاب راه را نشان دهد.
,اما ولایتفقیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران انقلاب را حفظ کرد و انقلاب را تبدیل به حکومت قوی و ماندگار نمود.
,امامجمعه دشمنشناسی را یکی از خصوصیات بارز امام راحل و امام حاضر مقام معظم رهبری دانست و گفت: مقام معظم ولایت آمریکا را دشمن شماره یک ملت ایران معرفی کرد و این شناخت دشمن باعث بیداری مسئولین و ملت شده اما در مصر اینچنین نبود و شکست خوردند.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه