برادر شهید عالی در گفتگو با خط اول ؛
شهید عالی شدن دست نیافتنی نیست
برادر شهید عالی گفت:شهید حسینعلی عالی یک دانش آموز زمینی بود و آسمانی شد پس شهید عالی شدن دست نیافتنی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، احسانعلی عالی مدیرکل مالی و اداری استانداری سیستان و بلوچستان و برادر شهید حسینعلی عالی در گفتگو با خبرنگار خط اول اظهار داشت: شهید عالی دارای تمام مکارم اخلاقی و انسان کاملا خدایی بود و سعی می کرد در عبادت و قرائت قرآن کوشا باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط اول,وی افزود : شهید عالی به ائمه توسل بسیار داشت و شاید همین توسل به ائمه وی را به جایگاه بالایی رساند که امروز جایگاه الگو و شهید شاخص کشوری را به خود اختصاص داده است.
,برادر شهید عالی گفت :شهید به مرتبه ای می رسد که ۱۴ روز قبل از شهادتش نحوه شهادت خود را میدانست و بعد از آن در وصیت نامه اش قید می کند که سنگ قبر من هم سطح زمین باشد پوستر و اسمی از من برروی سنگ نباشد و فقط بنویسید همگان بسوی او باز می گردند که همه اینها نشان از عرفان و ویژگی های خاصی است که شهید را ممتاز کرد.
,وی به برگزاری یادواره شهید عالی در دی ماه سال جاری اشاره نمود و افزود :شهید عالی یک فرد عادی بود پس بهتر است همانگونه نشان داده شود و به همگان علی الخصوص قشر دانش آموز معرفی کنیم و به یکباره شهید را آسمانی و دست نیافتنی جلوه ندهیم شهید عالی همانند ما بود و عادی زندگی می کرد و بر اساس شرایط که بوجود آمد و توسل به ائمه و انس با قران اهل بیت جایگاه الگویی و مشخصی پیدا کرد.
,برادر شهید عالی ادامه داد :هدف از برگزاری یادواره شهید عالی معرفی این شهید است که بگوییم شهید عالی شدن دست نیافتنی نیست .
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه