logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

شوخی عجیب دهنوی با نورمحمدی

شوخی عجیب دهنوی با نورمحمدی
هافبک ذوب آهن که به یکی از چهره های حاشیه ساز فوتبال ایران طی سال های اخیر بدل شده، در روز بازی با پرسپولیس نیز رفتارهای جنجالی داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا قاسم دهنوی هافبک فصل گذشته پرسپولیس در لیگ چهاردهم پیراهن ذوب آهن را به تن می کند. او در روز بازی نیمه نهایی مقابل پرسپولیس، در زمین حسابی از خجالت دوستان قدیمی خود درآمد و تا می شد، بازیکنان پرسپولیس را با خطاهای آشکارش متوقف کرد. در حدود دقیقه 30 بازی، دهنوی درگیری شدیدی نیز با علیرضا نورمحمدی داشت که وقتی برای اجرای فنون کشتی روی مدافع پرسپولیس اقدام می کرد، ناخودآگاه به یاد دیدار فصل قبل پرسپولیس-تراکتورسازی افتادیم و بلایی که دهنوی بر سر علی کریمی درآورد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بعد از بازی، به سراغ دهنوی رفتیم تا دلایل این کارش را جویا شویم. دهنوی گفت: «در آن صحنه اصلا متوجه نشدم علیرضا نورمحمدی مقابل ایستاده و بر سر توپ، سماجت می کند ورگرنه طور دیگری او را می زدم.» 

دهنوی که به خاطر پیروزی تیمش، حسابی شاد و خوشحال بود، شوخی با نورمحمدی را این طور ادامه داد: «نورمحمدی رفیق فصل گذشته من است اما در زمین بازی این حرف ها را نداریم. به نظر من حقش بود، باید محکم تر او را می زدم تا یاد بگیرد چطور بازی کند.» 
این بازیکن اضافه کرد: «در ذوب آهن شرایط بسیار خوبی دارم. اینجا می توانیم به مسائل بزرگ تری فکر کنیم. همین حالا هم به فینال جام حذفی رفته ایم و توانایی قهرمانی در آن را داریم.» 
این بازیکن شماره 5 ذوبی ها در مورد اینکه برای دریافت کارت های رنگی از داور بی تابی می کرد یا نه نیز گفت: «این طور نیست. من کاری نکردم که بخواهند اخراجم کنند. آن کارت زردی که گرفتم هم یک اتفاق ساده بود نه اینکه بخواهم از روی قصد، کسی را بزنم. اگر گفتم نورمحمدی را باید محکم تر می زدم، شوخی کردم وگرنه من این شخصیت را ندارم.» 
او در پاسخ به این سوال که آیا هنوز طلبی از باشگاه پرسپولیس دارد یا نه، افزود: «اگر این سوال را از مدیران باشگاه پرسپولیس بپرسید، می گویند من 100 هزار تومان از این تیم می خواهم اما مدارکی دارم که نشان می دهد طلبم از پرسپولیس 500 میلیون تومان است. من به خاطر هواداران پرسپولیس فعلا صدایم درنمی آید اما اگر قرار باشد اعتراض کنم، فورا تمام پولم را می گیرم.» 
بد نیست بدانید قاسم دهنوی همان بازیکنی است که وقتی در ابتدای فصل سیزدهم از سپاهان به پرسپولیس آمد، سعید شیرینی سرپرست وقت تیم در موردش گفت: «این بازیکن ستاره را از دهان شیر بیرون کشیدیم.»

,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه