logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

نخستین عامل مرگ در ایران و جهان

نخستین عامل مرگ در ایران و جهان
رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی ایران گفت: بیماری کرونر که موجب آترواسکلروز می شود در تمام دنیا حتی ایران اولین عامل مرگ و میر محسوب می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمود هاشمیان در دومین همایش آتروترومبوزیس با بیان این مطلب اظهار کرد: حدود یک سوم مردم جهان بر اثر سکته های قلبی جان خود را از دست می دهند که عامل آن ناشی از رسوب کلسترول داخل رگ ها است.

وی دیابت، استعمال دخانیات ، فشار خون، آلودگی هوا و استرس را عوامل موثر بر بروز بیماری های قلبی برشمرد.

متخصص بیماری های قلب و عروق ادامه داد: همچنین فشار خون نیز عامل مهمی در بروز بیماری های قلبی به شمار می رود حال آن که به دلیل خاموش و بی علامت بودن این بیماری حدود ۲۵ درصد مردم جهان به آن مبتلا هستند.

وی تأکید کرد: فشارخون بیماری درمان پذیری نیست، بلکه نیازمند پیگیری های درمانی ، دارویی و پرهیز از خود درمانی است.

وی توصیه کرد: از این رو گرفتن فشار خون از همان دوران بچگی از اهمیت خاصی برخوردار است و از سنین ۲۰ سال به بالا پیگیری مداوم آن اهمیت بیشتری می یابد.

هاشمیان بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلب و عروق را مصرف غذای سالم دانست و گفت: در عین حال پرهیز از مصرف روغن، غذاهای سرخ کردنی و فست فودها و همچنین انجام ورزش و فعالیت های بدنی به عنوان اصلی ترین برنامه روزانه نقش بسیار پر رنگی دراین راستا دارد.

وی یادآور شد: گاهی برخی از بیماران به صورت همزمان دچار سکته های قلبی و مغزی می شوند بنابراین بررسی میزان و اندازه این دارو برای آنها از اهمیت خاصی برخوردار است.

رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی ایران ادامه داد: همچنین هنوز در دنیا مشخص نیست افرادی که استنت می گذارند داروهای ضد پلاکت را به طور متوسط باید تا چه زمانی مورد استفاده قرار دهند؟ از این رو در این همایش به بیان و بررسی این موضوع هم پرداختیم.

همایش روزملی آتروترومبوزیس، امروز جمعه در هتل آزادی پارسیان تهران و با همکاری انجمن های آترواسکلروز، قلب، سکته های مغزی و اینترونشنال کاردیولوژی، ده ها متخصص از سراسر کشور برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه