logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رئیس مجلس: دولت تصدی‌گری را به مردم واگذار کند

رئیس مجلس: دولت تصدی‌گری را به مردم واگذار کند
رئیس مجلس گفت: امیدواریم با ایجاد فرصت‌ها، دولت به کار تولّی‌گری بپردازد و اجازه دهد مردم کارهای تصدی‌گری را در همه سطوح انجام دهند تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه 21 خرداد ) با حضور در موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) در بازدید از بخش‌های مختلف این مجموعه، سالن دندانپزشکی را افتتاح کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران در بازدید از این مرکز و اهمیت افزایش این مراکز و توجه به معلولان گفت: امروز روز میلاد امام رضا (ع) و روز عزیزی برای همه ما است و این روز را به همه شیعیان جهان، ملت ایران و مسئولان زحمتکش خیریه بهشت امام رضا (ع) تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: مسئولان شاغل در این مجموعه کودکان و نوجوانانی هستند که از گذشته در این مرکز حضور داشته‌اند و نمادی از حضور مردمِ با ایمان، در حرکت‌های جهادی و مردمی هستند.

قالیباف تاکید کرد: مجموعه دولت‌ها به ویژه در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید خدمات خوبی را به مردم ارائه کنند و علاوه بر آن، فرصت‌های کار کردن را نباید از مردم گرفت زیرا ظرفیت‌های مردمی بسیار موثر هستند و طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) «سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح» فرصتی است که تمام دولتمردان و مسئولان باید از آن بهره بگیرند و نماد عینی این فرصت‌ها، راه‌اندازی مجموعه‌های خیریه است.

رئیس قوه مقننه یادآور شد: موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) با بهترین امکانات و تجهیزات قرار است به معلولان جسمی و ذهنی خدمات‌رسانی کند و همچنین مراکز ورزشی آن می‌تواند با مراکز مشابه در دنیا رقابت کند.

وی ادامه داد: امیدواریم با ایجاد فرصت‌ها، دولت به کار تولی‌گری بپردازد و اجازه دهد مردم کارهای تصدی‌گری را در همه سطوح انجام دهند تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

قالیباف افزود: موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) با درایت و همت آقای اصلانی که تمام زندگی خودشان را صرف آن کردند و همچنین هزاران نفر بی‌نام و نشان برای خدمات‌رسانی به معلولان جسمی و ذهنی راه‌اندازی شده است و امیدواریم بتوانیم با ارائه خدمات‌رسانی مطلوب به معلولان قدرشناس مردم باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه