۱۶۲ مگاوات به شبکه برق کشور افزوده شد

۱۶۲ مگاوات به شبکه برق کشور افزوده شد
مجری طرح نیروگاه‌های خصوصی شرکت برق حرارتی گفت: نخستین واحد گازی نیروگاه مهتاب کویر (زرند کرمان) به ظرفیت ۱۶۲ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وزارت نیرو، محمود صادقی مجری طرح نیروگاه‌های خصوصی گفت: پروژه احداث این نیروگاه در راستای اجرای سیاست‌های صنعت برق کشور با برخورداری از دو واحد گازی و یک واحد بخار به ظرفیت ۴۸۴ مگاوات در دستور کار قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه دومین واحد گازی نیروگاه نیز به‌زودی وارد مدار تولید خواهد شد، ادامه داد: راه‌اندازی این نیروگاه در تأمین برق خط سراسری جنوب‌شرقی کشور در سه استان کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان بسیار ارزشمند است و نقش بسزایی در جبران کسری برق دارد.

,

صادقی خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت تولید برق منطقه، تأمین بخشی از تقاضای شبکه سراسری برق کشور، کمک به افزایش پایداری شبکه، استفاده از حداکثر توان مهندسی داخل کشور و ارتقای دانش فنی در ساخت نیروگاه‌های حرارتی از جمله اهداف اجرای این پروژه بوده است.

,

نیروگاه مهتاب کویر در کیلومتر ۲۰ شهر زرند در مجاورت روستای علی‌آباد استان کرمان در زمینی به مساحت ۵۲ هکتار در حال احداث است.

انتهای پیام/

,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه