تکمیل پروژه دوربرگردان بلوار شهید بهشتی در کهریزک+ تصاویر
شهردار کهریزک همچنین از بتن ریزی و نصب صفحه در مسیر دور برگردان و نصب گاردیل به طول 60 خبر داده و گفت : این طرح با هدف ایمنی عابران پیاده رو و وسائط نقلیه عبوری بوده و از دیگر مراحل عملیات این پروژه می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "ره به ری" : مهندس عربی شهردار کهریزک از آغاز عملیات اجرایی دوربرگردان بلوار شهید بهشتی زیرپل تقاطع غیرهم سطح و تکمیل ان تا پایان ماه آذر خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به گفته وی : کفپوش ضلع شمالی ساختمان مخابرات قدیم نیز به مساحت 100 متر اجرا گردیده است.
,مهندس عربی هدف از اجرا این طرح را سهولت تردد عابرین پیاده از مسیر بلوار بهشتی عنوان کرد.
,شهردار کهریزک همچنین از بتن ریزی و نصب صفحه در مسیر دور برگردان و نصب گاردیل به طول 60 خبر داده و گفت : این طرح با هدف ایمنی عابران پیاده رو و وسائط نقلیه عبوری بوده و از دیگر مراحل عملیات این پروژه می باشد.
,در ادامه تصاویر مربوط به اجرا این پروژه را مشاهده می کنید:
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه